Вчора зі мною розмовляв чоловік із того телефона. По голосу я зробив висновок, що то старший Харів. А по інтонації виглядало, що він випивший. Вінвочевидь думав що мій номер то номер когось із Одеси, бо говорив зі мною ламаною російською. Я довго йому пояснював хто я і він ніби зрозумів, що його знайшли через інтернет. Оскільки сусідка не була випивша то я певен, що Харіви в курсі ситуації, але можливо вони думають що з них вимагатимуть винагороду, чи ще щось собі дурне думають.
Крім всього іншого Харів сам до мене не дзвонив, а прислав СМС "Гроші на моєму рахунку..." Коли я подзвонив по тому номеру було то що я описав вище.
Як я почув від сусідки, у тій квартирі на той момент була "мала" і хвора бабуся. Не думаю, що коли я піду туди ще раз мені хтось відкриє. Я знаю що обидва Харіви у Калуші і у молодшого народилася донька, тому він і приїхав. Отже біди ніби не повинно було бути. Може їм поки ті паспорти не впирають. Тоді це елементарна людська невдячність. А може набрали кредитів і думають, що їх хтось вичисляє. Ще по одному каналу спробую про них щось дізнатися.
Відповідь від: 28 Жовтня 2009, 19:46:49
Щойно у двері знов дзвонили і ніхто не відкрив. Але сусіди запевнили, що передадуть прохання бодай увімкнути телефон, або дати інший номер.