мабуть не читають, раз переграє депутатів, як дітлахів.
хоча, читай не читай...
В протоколах є дві сторони. Депутати - типові гої, як і я. А мер - він з іншого боку
Я не можу похвалитись такими здобутками, як ви. Але це не дає вам право казати, що я помовчу у критичній чи суспільно-небезпечній ситуації.
Щиро прошу вибачення. До своїх слів додам -
"можливо".
От ви були лідером, як кажете при всіх типах влади. Був би СРСР ви б звичайно були б головою райкому.
Додайте і Ви слово
"можливо".
У вас головне бути першим. Ідея не суттєво.
Тепер Ви мене ображаєте... До Вашого відома, ідея у мене завжди на першому місці. Є і була. І повірте, я і піонером і комсомольцем був
щиро ідейним. І не встидаюся це сказати. А не тому, що так треба. Як,
можливо, Ви...
Якщо б я хотів бути "першим" - зараз був би "намісником" Насалика, а не опонентом.... Але для цього потрібно було зрадити собі (принципам, ідеї тощо)...
От роль оппозиції у вас не дуже виходить, як бачимо. Наш мер практично не має серйозної оппозиції.
Ну, яка є.... Може, Ви хочете допомогти опозиції чимось, крім доброго слова і дружньої критики?
тому ваша критика людей не робить вам плюсів
Я наводжу
ФАКТИ! Романе, перестаньте вже нарешті мені приписувати зайве! Я стверджую: мій сусід п'є і риг**є на сходах, за що я його щемлю! Діти з 2-ї школи курять в першому під'їзді мого будинку і плюють на сходи, за що я їх ганяю! І т.д.і.т.п.! Ви вважаєте, що це
критика мого народу???
трудніше дивитись критично на себе ніж на сусіда?
Я себе бачу. Починав з себе. Може, Ви ще бачите в мені дещо і маєте мені щось
критично сказати?