вони протестують в той час як ми сидимо і пи... мо.
скажи будь-ласка проти чого вони протестують і в чому вони нам громадянам цими протестами помагають? бо я наприклад вирішила для себе що вони збочені ексгібіціоністки, які шукають просто приводу показати цицьки і поверещати прилюдно. І в цьому разі вони конкретно перейшли межу. І ще на чиї кошти вони роз"їжджають по світу показувати цицьки? І що би було як би вони в Турції спиляли півмісяць десь в мечеті? Ми то може і обмежились би тим, що покрутили би пальцем коло голови, а що би сказали турки? А ти би йшов туркам помагати їх засуджувати? Ні! так само тепер зробили турки - хрест християнський, то най християни і розбираються. Що ти сюда приплітаєш вічно релігійність, ніби тебе і справді хтось принижує тим, що поважає і виконує якісь християнські обряди. Тебе ж ніхто не примушує і навіть не примушує обговорювати, але ти вічно вписуєшся зі своїми образами в розмови віруючих. Не віриш, не треба, але коли ти вписуєшся сам в розмови на релігійні теми, то ясно, що тобі люди поснюють чому вони вірять, але ти ж відразу починаєш верещати, що тебе в чомусь намагаються переконати і тебе мало не гвалтують і заставляють повірити. От мої релігійні почуття їхній дурний протест образив. Я вважаю, що вибравши такий спосіб протесту вони перейшли межі нормальної людської поведінки і по відношенню до моїх уявлень про мораль і поведінку перейшли межу дозволеного. Я навіть не буду казати, що такими своїими діями вони посягнули на матеріальну власність тих громадян, які цей хрест поставили. І чому вони спиляли саме хрест, який поставили в пам"ять про жертв НКВД, а не наприклад опору електропередач, або просто будь-який інший хрест, який не в пам"ять жетрв совіцького режиму але так би мовити нейтральний? Хто їх натравив саме протестувати проти того конкретного хреста? Може, ті, хто поставив памятник Сталіну? А тепер скажи мені в чому я неправа!?