А я не підтримую! Ви всі чомусь вирішили, що п. Ігор О має дати вам вже і тут рецепт вирішення проблеми Льодового палацу. Отже, коли наш шановний мер піарився перед нами "вибиваючи лічними связями" Льдовий палац для Калуша, ви його всі дууже підтримували і дууже хвалили, мало не руки цілували, і мало не плакали, коли міська Рада його ображати почала. Тепер всі забули, що то перш за все мер, перед тим як піаритись, мав би зробити економічний аналіз доцільності і економічної обгрунтованості такого закладу у нас. До речі, хочу сказати, такий заклад наскільки я знаю, не приніс великих прибутків навіть в Ялті в період курортного сесону, коли там купа народу, коли туди зірки виступати приїжджалми. Квитки за вхід там були від 200 грн, і то цього все одно не вистачило. А в Калуші що? Хтось буде платити хоч по 100? А, може організуємо концерт зірок? На хокейні матчі мало хто ходить безкоштовно, нікому не цікаво як наші хлопці грають, а хтось піде на концерт зірок по 200-500 грн? Я думаю Ігор_О , щоб підтримати льодовий піде, а з вас багато хто піде? , а ми готові щонеділі ходтити туди всі і платити за вхід, щоб Льодовий палац підтримати? Особисто я не піду, я маю де гроші діти. Не хочу, щоб чиїсь амбіції за мій рахунок росли. Так, проблема льодового наростає. Вона виникла. І не кажіть, що в цьому винна міська рада, бо міська рада постійно виступала в опозиції до мерових "амбітних планів збудувати зразкове місто" До речі, багато чого він обіцяв вирішити власним коштом. Вирішив? Дещо так, але не власним коштом, а повісивши на шию громади. А повноваження міської ради і справді невеликі. Після того, як вона спробувала хоч трошки притримати амбіції "великого будівничого" вона стала і "бізнес - клубом" і ворогм громади. І кого не послухаєш - ой, який у нас чудови мер, як він багато для нас зробив!Добре робити за кошти громади, не озираючись, ні на що, навіть не те, що після тебе ця громада потім ще довго розплачуватись за твої амбіції буде. Зате ти побував на вершині слави і всенародної любові. А що нам має тепер сказати Ігор_О? Він нам казав і каже свою думку. Але у нас уже сформувалася навязана мером думка - міська рада - зло для громади, всі її окремі представники - зло для громади, якщо вони виступають проти мера, бо тільки мер знає, що добре для громади, і тільки він робить добре. Чуть не ВОНА в масштабах Калуша, - всі заважають, ВІН працює. А, якщо щось не так - то винна, звичайно Рада, а Очкур взагалі має дати рецепт вирішення усіх проблем, створених мером, бо він колись хотів бути мером, і каже, що хоче ще.