Ви писали про те, що переконані у тому, наче ЯЯ в числі тих, хто не читав КЗпП, а не про те, що його знають лише фахівці чи ті, що готуються до вступу у вуз (як варіант).
Дорога, Загадко! Ви знову говорите неправду. Перестаньте читати лише свої пости і уважніше відносіться до того, що пишуть інші:
Відкрию секрет. 99% людей, які влаштовуються на роботу – не читали КзУПП! І Ви, ЯЯ, теж. Переконаний.
Мова йшла про людей, які приходять у відділ кадрів - знати КзУПП зобов'язані кадровики, а не працівники.
по третє - незнання закону про місцеве самоврядування тими, хто балатується у депутати місцевих рад - радше можна ототожнити з людиною, що влаштовується на роботу водія, але не знає правил дорожнього руху.
А от і ні. Тому що:
1. Депутати не влаштовуються на роботу. Вони не отримують зарплатні. Тому Ваше ототожнення якраз і недоречне.
2. В Законі "Про самоврядування" виписані
повноваження рад і деякі
повноваження депутатів (більшість їх виписані в іншому Законі). А от про
обов'язки там практично нічого не написано! Ви б про це знали, якби теж його прочитали. Тому незнання *(чи недостатнє знання0 депутатами їх повноважень не може нанести шкоду громаді. Це може бути лише тоді, коли шкоду наносить хтось інший, а депутат не може скористатись своїм правом реагувати через незнання такого права. Але, хвала Богу, депутати цієї каденції - справжні профі.
3. Зато в Законі виписані обов'язки виконавчих структур, в т.ч. міського голови. Ось тут незнання Закону - приносить пряму шкоду громаді. Я можу довести факти неодноразових порушень Закону п.Насаликом І.С. і його незнання Закону і досі!
У зв'язку з цим прошу свої аналогії з водієм і його посвідченням трохи змінити. У даному випадку їде автобус з пасажирами і водієм. Пасажири - депутати, водій - голова. Пасажирам не обов'язково бути теж водіями. Вони можуть і правил дорожнього руху не знати. Але якщо вони помітять, що водій за кермом п'є пиво, їде по зустрічній смузі і повертає з лівого ряду вправо - зрозуміло, вони почнуть нервувати і ті правила читати. Просто раніше мери-водії їздили по-правилам. А тепер почалася екстремальна їзда.
Щодо Ваших відповідей та коментарів з використанням словосполучення "без пустого дзвону"
Дякую, що нагадали про пустодзвонів! Так званий
"вільний громадянин" спробував щось писати про те, що член виконкому і особистий друг міського голови Ігор Очкур "оперує не зовсім правильною інформацією" і "і перед тим як подібне писати,ознайомтесь краще". Ви вважаєте, що я не мав права попросити цього чудового громадянина виправити правильність моєї інформації і уточнити з чим я маю краще ознайомитись? Ви справді так вважаєте? А чому? Адже цей прекрасний опонент так і не відповів мені - тим самим перевівши себе в розряд людей, що не відповідають за свої слова (пустодзвонів)!
І чому саме Вас обурила моя пропозиція спілкуватися громадянину з такими ж, як і він? Може, Ви сприйняли це на свій рахунок? А чому? А може, то і не громадянин писав, а громадянка? У даному разі можете не відповідати на ці питання......
А от на питання поставлені мною
вчора - я відповіді від Вас просто
вимагаю!