Юрко, на мою думку тобі не вдасця у цій дискусії дійти до чітких висновків стосовно позиції Ігора_О по відношенню до Льодового. Тут бутут лише натяки -
Для танкістів повторю давно наведені свої позиції:
1. При прийнятті рішення щодо будівництва Палацу в Калуші ніхто не рахував економічний ефект і затрати.
2. Кожен був зацікавлений у своєму: хтось гроші заробив чи відмив, хтось отримав піар, хтось дорогу цяцьку яку треба "годувати".
3. Вирішення питання лиш в тому, з чиєї кишені покриватимуться ці затрати, а не в газді-не газді. Ні один Мандрик задурно не зробить нічого. якщо морозильну установку відімкнули через борг.
Що ще не ясно танкістам?
Маєш бажання посперечатися з квадратурою мерк-уран ?
Дивно, як я з таким ще живу....
а щодо порівняння - то можна відповісти таким чином
навіщо селу ДЕВ"ЯТЬ місць громадського харчування та два СПА ??? - здавалося б.
Та хоч сто! Хоч по сауні у кожному дворі! Можеш утримувати - утримуй!
А автівку бери лише у подарунок - Ігор_О вже в друге "грозиться" її подарувати - то бери - але ЖОДНОЇ АРЕНДИ - ЛИШЕ У ПОДАРУНОК - ДЛЯ ТЕБЕ ТО НЕ ЗАКРУТО.
Закруто - не для Юрка. Закруто для мене робити такі подарунки
Я не хотів образити Юрка. Перепрошу. Просто таке авто мені важко утримувати, чесно. Не думаю, що Юркові було б легше. Але цей приклад ілюструє ситуацію з Палацом...
Я давно мріяв про таку машинку... Довго не міг собі дозволити... Довго шукав... Знайшов, пригнав, розмитнив... Збулась "мрія ідіота"
...
Як це круто! Справа не в понтах, але БМВ7 то справді машина "для шофера"! Всі прибамбаси присутні, коні під капотом, автомат, клімат, круїз... Їздити на такому авто - одне задоволення! Просто супер!... Подумаєм разом - чи
ПОТРІБЕН був мені такий автомобіль? Звісно - так! Таке авто
кожному ПОТРІБНЕ!
Але задоволення має і іншу сторону... Двигун 3.5 літра... На трасі п'є 12, а по місту всі 15 літрів на сотню... Тиждень катаюсь містом лише по справах - 350-400 грн. 8 циліндрів у моторі... Заміна свічок, масла і тосолу... Водії зрозуміють мене... Колеса R16x235x65... а треба мати і літні і зимові... А здогадайтесь, скільки коштує техогляд і податок?! Ото ж...
Знову думаєм - чи МОЖУ я мати таке авто?
Якщо чесно - я серйозно думаю її продавати і брати щось простіше... Проблема, бо ціни впали і щось гідного знайти важко...
Надіюсь, я зрозуміло висловлююсь? Я дивлюся на все в своєму житті через призму
МОЖУ-НЕ МОЖУ, а не
ХОЧУ-НЕ ХОЧУ, чи
ПОТРІБЕН-НЕ ПОТРІБЕН...
Хто ж оспорює потрібність Льодового в Калуші? Звичайно ж він потрібен! Калушу ще здались би Макдональдс, Діснейленд чи хоча би мега маркет "Епіцентр"! Хто скаже, що ні? Але ж там сидять реальнодумаючі люди і вони збудують все це лише тоді, коли це буде мати економічний зміст! Саме тому у нас ще і нема ні Маку ні Діснейленду. Навіть "Епіцентру"....
А от за бюджетні кошти... та ще коли є можливість трохи їх вкрасти і попіаритись на тому - можна собі не забивати голову такими дурничками, як економічні розрахунки і збудувати будь що! Хоч Пантеон Героїв, хоч Ейфелеву Вежу... Хто скаже, що Ейфелева Вежа Калушу не ПОТРІБНА?!