Вільний форум міста Калушa

Please login or register.

Увійти
Розширений пошук  

Форуму:

17 років 4 місяці 21 день

Голосування

Який на Вашу думку найкращий заклад харчування в Калуші?

Майдан
- 4 (3.4%)
Веселка
- 2 (1.7%)
Корсар
- 0 (0%)
Вежа
- 0 (0%)
Ваніль
- 2 (1.7%)
Мисливець
- 0 (0%)
Кафе "SUNRISE"
- 0 (0%)
Анна Марія
- 0 (0%)
Зелена тиша
- 2 (1.7%)
Остап
- 0 (0%)
Кафе “На лімниці”
- 4 (3.4%)
Промінь
- 1 (0.8%)
Баварія
- 1 (0.8%)
Молочне кафе
- 3 (2.5%)
Крапка
- 0 (0%)
Бонаві
- 0 (0%)
NewYork Піцца
- 5 (4.2%)
Любава-М
- 0 (0%)
Нива
- 0 (0%)
Дзеркальний
- 0 (0%)
Лагуна
- 0 (0%)
Рев'ю
- 0 (0%)
Чумацький шлях
- 0 (0%)
Меркурій
- 3 (2.5%)
7 днів, - кафе
- 0 (0%)
Альянс, - кафе
- 1 (0.8%)
Вінтаж+
- 9 (7.6%)
Крученик-Вареник
- 0 (0%)
Колиба
- 0 (0%)
Касабланка
- 6 (5%)
Шашлична (біля старої швидкої)
- 8 (6.7%)
Ретро
- 0 (0%)
Марінара
- 0 (0%)
Садиба
- 0 (0%)
Євгенія
- 0 (0%)
Дует
- 0 (0%)
Асторія
- 1 (0.8%)
Кондрат
- 6 (5%)
Чорногора
- 10 (8.4%)
Піца Рома
- 5 (4.2%)
Під Ясенами
- 10 (8.4%)
Максвел Паб
- 22 (18.5%)
Кондрат "новий"
- 14 (11.8%)

Всього голосів: 63

Автор Тема: Рейтинг кафешок та ресторанів  (Прочитано 397134 раз)

0 Користувачів і 2 Гостей дивляться цю тему.

yurko

• Адміністратор
  • *
  • Карма +1206/-13
  • Стать: Чоловіча
  • Останні відвідини:
    Сьогодні в 15:06:32

Рейтинг кафешок та ресторанів
« : 11 Грудня 2008, 15:46:00 »

Нещодавно мав нагоду відвідати декілька закладів і залишився вельми незадоволений якістю обслуговування і що ще гірше якістю страв.
Пропоную уданій темі ділитися враженнями від ОСОБИСТИХ відвідин кафе та ресторанів.
Оцінювати по таких критеріях
1. Мета відвідування (напитись,поїсти,поспілкуватись,потанцювати,пофліртувати,відпочити і т.д.,тупо зайшов,все перераховане разом).
2. Інтерєр.
3. Обслуговування (культура і швидкість).
4. Якість страв (смак і оформлення).
5. Ціна (тобто дорого чи нормально. а якщо запам'ятали ціни - ще краще.
Повторюю, що то має бути звіт з особистого досвіду, а не казали мені що там...
У цій темі допускаються лише оцінки закладів. Повідомлення у відповідь на оцінку у вигляді простого поста (не оцінювання) будуть видалятися!
« Останнє редагування: 24 Жовтня 2012, 17:41:34 від yurko »
Записаний
Читайте по губах: Без газу чи без вас? Без вас. Без світла чи без вас? Без вас. Без води чи без вас? Без вас. Без їжі чи без вас? Без вас.

Перше повідомлення / Продовження теми 

Сонечко+

• Ветеран
  • Карма +801/-5
  • Стать: Жіноча
  • Сонячного життя вам, сповненого чудес і сюрпризів!
  • Останні відвідини:
    09 Вересня 2023, 17:33:39

« Прочитано #720 : 22 Січня 2013, 19:54:55 »

О точно Анни Марії немає
Анна Марія якраз є. А от Анни немає :). І реберця смачні саме в АННі.
Записаний

italyano

• Користувач
  • **
  • Карма +7/-4
  • Останні відвідини:
    09 Липня 2017, 12:41:46

« Прочитано #721 : 22 Січня 2013, 20:10:49 »

Я за такиу кафешку не знав, де вона ?
Записаний

Сонечко+

• Ветеран
  • Карма +801/-5
  • Останні відвідини:

« Прочитано #722 : 22 Січня 2013, 20:30:58 »

За Універсамом, що на молодіжній повернути наліво.
Записаний

italyano

• Користувач
  • **
  • Карма +7/-4
  • Останні відвідини:
    09 Липня 2017, 12:41:46

« Прочитано #723 : 22 Січня 2013, 21:02:29 »

ой шось не можу згадату
Записаний

yurko

• Адміністратор
  • *
  • Карма +1206/-13
  • Останні відвідини:

« Прочитано #724 : 22 Січня 2013, 23:02:05 »

То треба бути таким затятим кафе-рейнджером як Сонечко  ;)
Або жити на Молодіжній.
Записаний
Читайте по губах: Без газу чи без вас? Без вас. Без світла чи без вас? Без вас. Без води чи без вас? Без вас. Без їжі чи без вас? Без вас.

Сонечко+

• Ветеран
  • Карма +801/-5
  • Останні відвідини:

« Прочитано #725 : 23 Січня 2013, 00:19:54 »

То треба бути таким затятим кафе-рейнджером як Сонечко
Кафе "Анна" -  то давні справи ;). Поки неодружений і не маєш постійного хлопця (тобто у процесі вибору\перебору  :-[) то з"являється купа шансів потрапити "на каву" у різні заклади...А потім...як виявилося такі шанси нікуди не зникають, просто поступають від "постійної" людини. (вірніше, людина постійно зі мною згоджується, що холодно і треба зайти погрітися кавою чи чайком) ;)
Записаний

yurko

• Адміністратор
  • *
  • Карма +1206/-13
  • Останні відвідини:

« Прочитано #726 : 23 Січня 2013, 11:08:04 »

Поки неодружений і не маєш постійного хлопця

ОЙ ЯК ВСЕ ЗАПУЩЕНО!!!!   :=) :=) :=) :=)

Вдумуйтеся, що ви пишете!

Мова про неодруженого гея?  :o
Відповідь від: 23 Січня 2013, 11:05:25
Переважно чоловіки в Україні одружуються, а жінки (дівчата) виходять заміж.

Але тепер такі часи, що ...  :o :-[
Записаний

vover

• Ветеран
  • Карма +200/-5
  • Останні відвідини:
    20 Листопада 2024, 15:06:38

« Прочитано #727 : 23 Січня 2013, 18:17:51 »

ОДРУЖИТИСЯ

(про дівчину, жінку) вийти заміж; зав’язати голову (голівоньку), заст.; зав’язати косу (хустку), заст., етн.; (про чоловіка і жінку) взяти шлюб, заст.; піти до шлюбу, заст.; стати на рушник (на рушничок, на рушники), нар.-поет., заст.; (вінчатися, про церковний шлюб, заст.) піти до вінця; стати під вінець;
Записаний

yurko

• Адміністратор
  • *
  • Карма +1206/-13
  • Останні відвідини:

« Прочитано #728 : 23 Січня 2013, 20:29:43 »

Так, визнаю. Про жінку говориться що вона одружена чи неодружена. Хоч як на мене заміжня звучить краще.
Але ж у цитаті сказано:

Цитувати (вибране)
Поки неодружений і не маєш постійного хлопця

От невже Ти Вовер сприймаєш це на слух інакше ніж я?

Відповідь від: 23 Січня 2013, 20:28:51
І я то на хохму, зауважив, а не до правильності чіпляюся ;)
Записаний

Сонечко+

• Ветеран
  • Карма +801/-5
  • Останні відвідини:

« Прочитано #729 : 23 Січня 2013, 23:23:39 »

Звісно, що то писалося абстрактно. А абстрактність немає роду (мій вираз стосується і дівчат і хлопців - це загально сказано) :unknow Ну, може правильніше було написати\дописати: хлопця\дівчини
Записаний

bornslippy

• Ветеран
  • Карма +561/-2
  • Самса Тандирная
  • Останні відвідини:
    30 Липня 2017, 19:43:46

Моніторимо калуські кафе та ресторани
« Прочитано #730 : 28 Січня 2013, 10:31:49 »

В принципі з калуських закладів був практично у всіх, напишу напевно і я свої оцінки. почну мабуть з новіших,так як на даний час відвідую їх найчастіше.
почну з гішого. Роял Бургер.
1. Ну там мета одна швидко пожерти.
2. Інтерєр звичайний фастфудівськи без претензій. та є одна суттєва проблема.Немиті вікна і підлога. Порада власникам зробіть порядок, бо не гарно виглядає. особливо великі немиті вікна. короче 3 по пятибальній системі
3. Обслуговування. в принципі дівчата привітні. в принципі якщо оцінювати щодо закладів не фастфудів то швидко, але ж ми прийшли в фастфуд , і в Роялі приходиться чекати. недовго та все ж. тому 4
4. їжа. знову ж таки чого можна чекати від фастфуда, але якщо ви вже робите бургери і тим більше роял, то робіть їх смачними а не зразка будка з пиріжками з лівером. пробував там майже все є смачні штучки але вгадувати що смачне а що відверте ге теж не додає плюсів тому знов 3.
5. ціна як на мене не дорого, та з особистого досвіду знаю де можна поїсти смачніше, здоровіше і дешевше. та тут Роял рятує те що вони працюють допізна і коли всі кухні вже закриті там можна пожерти. але ціна 4.5
Додам загальне враження. непогано якби не брудні вікна несмачні котлети і крильця треба чекати, все це мене дратує відверто, тому поставлю 3.

Відповідь від: 28 Січня 2013, 09:57:55
Далі напишу про Максвелл Паб.
1. Мета поїсти  чи випити.
2. Інтерєр  як на мене один з найкращих в Калуші, все якісно, гарно і затишно, особливо зал з диванами з ліва. добре що є гардероб, кльовий туалет але наші люди обгадять все.сцена і головне повноцінна музична апаратура. за це 5 однозначно.
3. Обслуговування. Перші дні офіціанти були трохи на лякані, та тепер в Максвелі обслуговування одне з найкращих. Особливо відмічу офіціант Міша, знаю його ще по Пабу під Ясенами. Ввічливий, компетентний, швидкий, таке враження що читає думки. короче молодець. короче 5+
4. Іжа специфічна, точніше неоднозначна, деякі страви супер деякі недопрацьовані. особливо відмічу піцу. Так багато сиру дають тільки в Максвелі, єдине доводиться добирати мясо бо мало. мясо там добре . печериці гриль останній раз були трохи недорозморожені. Прошу Макса звернути на це увагу. кілька нюансів трохи погіршили враження зате все виправляє бухло.  оцінка 5- . є ще куди рости.
5 ціни. ну на харчування ціни в принципі стандартні. на випивку мені здається ціни нижчі ніж в конкурентів. але може то просто здалось так. ну короче не зависокі але й не дешево. 5
Загальне враження 5 люблю туди ходити, бо по вихідних там можна почути нормальну живу музику за це їм плюс великий, хоча якраз це і не всім подобається. та вони мають свій контингент. і в цьому їх фішка що вирізняє з однотипних пабів барів
Відповідь від: 28 Січня 2013, 10:12:45
Йдемо далі. Паб Під Ясенами.
1. мета випити поїсти
2. інтерєр супер, я такий люблю , і саме головне зберегли історію. за отримують 5+
3. обслуговування. таке враження що раніше офіціанти були кращі. веселіші, привітніші чи що. ну то моє субєктивне але... короче 5-.а забув інколи на страви особливо на гриль доводиться чекати до години часу. не завжди але буває. виправляйтесь.
4. Іжа. Під ясенами готують одні з найкращих крильця в медовому соусі, просто бомба. ну і страви з гриля просто супер. кухня дуже смачна. оцінка 5.
5 ціни знову стандарт. не дорого і не дешево. оцінка 5
Загальне враження 5 було б навіть з плюсом, та є один жирний мінус який не дає той плюс поставити. МАНГАЛ. Страви з нього дуже смачні, але .... розташування його просто жесть. дим валить і на вхід і на вулицю на тротуар на людей на балкони у вікна. короче щось тре міняти бо заходиш як в бензарню. тому просто 5

Відповідь від: 28 Січня 2013, 10:22:19
Останній на сьогодні Кукурудза (новий заклад на Винниченка)
1 мета як завжди жерти пити.
2. Інтерєр свіжий, видно постарались, все гарно продумано, ну нове. тільки одне зауваження,  пилюку мають витирати кожен день. хоча це відноситься однаково до всіх закладів, тму на оцінку не впливає, оцінка 5 .
3. Обслуговування перші дні дівчата трохи путаються метушаться, але та що нас обслуговувала взяла привітністю і бажанням нам допомогти.  ставлю 5 бо не було до чого придертись .
4. Зтого що їли сподобалась форель з овочами, піца непогана, і лаваш з телятиною по мадярськи був просто фантастичний. короче кухарі знають свою страву. Пиво тільки чеське. сподобалось. 5+
5. Ціни знову ж таки стандарт. мушу зауважити що чеське пиво відносно не дороге. рекомендую . оцінка 5
загальне враження поки що на 5 . молодці постарались, ще потрібно буде малих в дитячий зал відвести тоді напишу ще. 
поки що все.
« Останнє редагування: 28 Січня 2013, 18:12:35 від yurko »
Записаний
Прохання коли звертаєтесь до мене "ви", "вас" ,тощо не пишіть з великої букви. Вважаю це дрібним підлабузництвом. і поганим тоном.

Helgi

• Ветеран
  • Карма +48/-1
  • Фанурбан
  • Останні відвідини:
    23 Червня 2024, 08:37:22

« Прочитано #731 : 31 Січня 2013, 20:26:51 »

добав піцу-паб - КУКУРУДЗА на Винниченка
Записаний

Helgi

• Ветеран
  • Карма +48/-1
  • Фанурбан
  • Останні відвідини:
    23 Червня 2024, 08:37:22

« Прочитано #732 : 31 Січня 2013, 21:01:29 »

[smg id=3957] - новий піца паб Кукурузза
Відповідь від: 31 Січня 2013, 21:00:13
[smg id=3956] - і ще одне фото
Записаний

bornslippy

• Ветеран
  • Карма +561/-2
  • Самса Тандирная
  • Останні відвідини:
    30 Липня 2017, 19:43:46

« Прочитано #733 : 01 Лютого 2013, 00:13:44 »

добра ідея. виставляти фотки + :good
Записаний
Прохання коли звертаєтесь до мене "ви", "вас" ,тощо не пишіть з великої букви. Вважаю це дрібним підлабузництвом. і поганим тоном.

Таїр

• Початківець
  • *
  • Карма +13/-0
  • характер у мене паскудний
  • Останні відвідини:
    17 Травня 2013, 13:55:40

« Прочитано #734 : 18 Лютого 2013, 02:42:45 »

Ось і я вирішила додати свої" 5 копійок", бо дуже люблю просто десь попити кави, морально відпочити або  ж ввечері сім*єю посидіти. (оцінка по 10 Б шкалі)
І. "Роял Бургер" :
1.Метою тут може бути лише-швидко перекусити, буває-просимо скласти з собою, робляться великі очі, але без зайвих питань виконують прохання.
2.Інтер*єр-для фаст-фуда абсолютно нормальний, без претензій, читала,що народ жаліється на вікна не миті, а я -не бачила...може тому,що окуляри знімаю..чи може тому, що не маю на меті "роздивлятися/прискіпитися",а дивлюся на співрозмовників ;). =
3. Обслуговування-скажу так: чим пізніше туди заходиш,тим гірше працює там народ, втомлюються ,мабуть,бідолахи...Але робота є робота,і виконувати її треба відмінно. (факти: якось мене там обслуговувала "тьотя", без форми, яка одночасно приймала в мене замовлення і сварила якусь жіночку з кухні :unknow;було таке, що касир (він же офіціант) стояла і слухала свій плеєр, коли я до неї зверталася і, побачивши вже мій "недобрий" погляд, витягнула навушники,вибачилася і прийняла замовлення). Стиль обслуговування недотягує ще до статусу "швидка їжа"-замовлення приносять частинами, доводиться чекати трохи. =
4.Якість страв: якщо порівнювати з Макдональдс,то це просто шикарний ресторан!!! Дуже смачно, якщо ви балувані-то краще відразу йдіть кудись "вище", не псуйте собі настрій, бо це заклад "штучного харчування". Як на мене-задоволена.=10б
5.Ціни-для Калуша може й дорогувато, бо в "Дитячому "можна і дешевше поїсти. Якщо для вас є прерогативою -можливість о пізній годині (працюють до 00:00) десь здобути їжу,відмінну від домашньої та ще й швидко взяти її наприклад з собою-ціни абсолютно адекватні!

Буду поступово додавати заклади)))
Записаний

Yana

• Ветеран
  • Карма +971/-6
  • Останні відвідини:
    06 Травня 2018, 21:38:53

« Прочитано #735 : 18 Лютого 2013, 10:50:52 »

"Максвел-паб".
1. Метою було поспілкуватись та послухати приємну музику. Заманив туди якраз виступ вживу нової групи.
2. Інтер,єрр комфортний. Була тільки в одному залі, тому інші спробую оцінити наступного разу.
3. Обслуговування непогане. Іноді доводиться довше чекати, але ж ми не приходимо туди на годинку просто поїсти. Тому це не так важливо. Подобається зовнішній вигляд офіціантів і те, що переважна більшість з них-чоловіки.
4. Страви смачні. Зауважень немає.
5. Ціни помірні.
Все сподобалось. 10б.
Записаний

vover

• Ветеран
  • Карма +200/-5
  • Останні відвідини:
    20 Листопада 2024, 15:06:38

« Прочитано #736 : 18 Лютого 2013, 16:45:28 »

Вчора ходили в "Кукуруззу"
1. Мета була піти розвіятись, відпочити.
2. Інтер'єр дуже сподабався, що на першому поверсі, що на нижньому. Дуже багато місця. Дуже великий телевізор і якісна акустика. Музика звучала не навязливо. 10+
3. Обслуговування теж дуже сподобалось, швидко, дуже ввічливо. 10
4. Замовляли Піцу, пиво, капучіно і тортик. Все досить смачне, пиво ель верховинське теж добре. Торт медовий дуже смачний. Вибір страв не дуже великий, але так як це піцца-паб можливо більше і не має бути. 10
5. Ціни трішки вищі за середні по Калушу за все заплатили 64грн. 5

Записаний

Таїр

• Початківець
  • *
  • Карма +13/-0
  • характер у мене паскудний
  • Останні відвідини:
    17 Травня 2013, 13:55:40

« Прочитано #737 : 18 Лютого 2013, 16:57:15 »

Продовжу -кафе "Лагуна". Зайшли туди з сином, лишався час до зустрічі з людиною, тому вирішили викостати "віконце"  з користю для шлунка.

Отже,
1.Інтер*єр - з 10 можливих балів поставлю 8б, сподобалось те,що є два окремих зала (для курців/некурців), але все таке собі...стареньке..статертинки не білі вже,а сірі..сервірування столу-мовчу :(
2.Обслуговування-на 3б..не більше. Коли ми зайшли в холлі сидило 2 баришні-офіціанки і курили..дим йшов скрізь...я зайшла з дитиною-ніхто навіть не поворухнувся в наш бік.Післе питання де зал для тих,хто не палить-жест рукою в сторону...заняття своє так і не кинули(( Далі сили за столик-чекаю,поки хтось підійде...чекаю...чекаю..підійшла до басу сама,взяла меню.Дівчина підбігла, вже почала щось розпитувати/радити..
3.Кухня-не смачно((( брала омлет, гарячий шоколад, салат фірмовий, млинці...не сподобалось нічого..все на тяп-ляп..оцінка-3б.
4.Ціни-для такого обслуговування та кухні-дорого, не раджу туди ходити нікому...
Записаний

Петрович

• Старожил
  • Карма +69/-9
  • Останні відвідини:
    24 Серпня 2014, 11:39:07

« Прочитано #738 : 17 Березня 2013, 16:37:45 »

Шкода, запізно зайшов сюди :) Якраз було питання - де "перехопити" в незнайомому місті?
Натрапив на "Мальву" (як я зрозумів, у цьому рейтингу це Молочне кафе). Здивований поєднанням низьких цін, прийнятної якості їжи, швидкості обслуговування та чистоти. Тіснувато трохи, щоправда. І загалом, увечері з дівчиною я б туди не пішов, а ось швидко та бюджетно пообідати - саме те  :good
Але голосувати зараз не буду, бо впевнений, що є щось і краще. Хоч загалом заклади харчування тут якось ховаються від очей, їдешь центральними вулицями - самі магазини  :unknow
Записаний

Петрович

• Старожил
  • Карма +69/-9
  • Останні відвідини:
    24 Серпня 2014, 11:39:07

« Прочитано #739 : 17 Березня 2013, 16:48:45 »

Вперше обідав у Калуші, натрапив на "Мальву". колишнє молочне кафе на проспекті Л. Українки
Приємно здивований везінням.
1. Інтер'єр : непогано, як на мене, хоч стеля не зовсім вписується в загальну ідею. Чисто, світло, але тіснувато, м'яко кажучи.
2. Обслуговування - майже самообслуговування, замовляєшь перед стійкою, сам потім звідти ж і забираєшь по готовності. Але черг немає, хоч народ постіно в наявності. Дуже швидко, чекати не доводиться зовсім, швидше буде лише у столовці, де берешь вже готові страви зі стійки.
3. Кухня - борщок рідкуватий, як на мене, а ось вареники зі шкварками -  :good Ну і кава непогана.
4. Ціни - це найголовніше. Вони не низькі, вони ДУЖЕ низькі (за нашими мірками).

Резюме: непогане місце для нашвидкуруч, бюджетно, але якісно "перехопити". Для харчування, а не для відпочинку.
« Останнє редагування: 21 Березня 2013, 10:12:15 від yurko »
Записаний