В принципі з калуських закладів був практично у всіх, напишу напевно і я свої оцінки. почну мабуть з новіших,так як на даний час відвідую їх найчастіше.
почну з гішого. Роял Бургер.
1. Ну там мета одна швидко пожерти.
2. Інтерєр звичайний фастфудівськи без претензій. та є одна суттєва проблема.Немиті вікна і підлога. Порада власникам зробіть порядок, бо не гарно виглядає. особливо великі немиті вікна. короче 3 по пятибальній системі
3. Обслуговування. в принципі дівчата привітні. в принципі якщо оцінювати щодо закладів не фастфудів то швидко, але ж ми прийшли в фастфуд , і в Роялі приходиться чекати. недовго та все ж. тому 4
4. їжа. знову ж таки чого можна чекати від фастфуда, але якщо ви вже робите бургери і тим більше роял, то робіть їх смачними а не зразка будка з пиріжками з лівером. пробував там майже все є смачні штучки але вгадувати що смачне а що відверте ге теж не додає плюсів тому знов 3.
5. ціна як на мене не дорого, та з особистого досвіду знаю де можна поїсти смачніше, здоровіше і дешевше. та тут Роял рятує те що вони працюють допізна і коли всі кухні вже закриті там можна пожерти. але ціна 4.5
Додам загальне враження. непогано якби не брудні вікна несмачні котлети і крильця треба чекати, все це мене дратує відверто, тому поставлю 3.
Відповідь від: 28 Січня 2013, 09:57:55
Далі напишу про Максвелл Паб.
1. Мета поїсти чи випити.
2. Інтерєр як на мене один з найкращих в Калуші, все якісно, гарно і затишно, особливо зал з диванами з ліва. добре що є гардероб, кльовий туалет але наші люди обгадять все.сцена і головне повноцінна музична апаратура. за це 5 однозначно.
3. Обслуговування. Перші дні офіціанти були трохи на лякані, та тепер в Максвелі обслуговування одне з найкращих. Особливо відмічу офіціант Міша, знаю його ще по Пабу під Ясенами. Ввічливий, компетентний, швидкий, таке враження що читає думки. короче молодець. короче 5+
4. Іжа специфічна, точніше неоднозначна, деякі страви супер деякі недопрацьовані. особливо відмічу піцу. Так багато сиру дають тільки в Максвелі, єдине доводиться добирати мясо бо мало. мясо там добре . печериці гриль останній раз були трохи недорозморожені. Прошу Макса звернути на це увагу. кілька нюансів трохи погіршили враження зате все виправляє бухло. оцінка 5- . є ще куди рости.
5 ціни. ну на харчування ціни в принципі стандартні. на випивку мені здається ціни нижчі ніж в конкурентів. але може то просто здалось так. ну короче не зависокі але й не дешево. 5
Загальне враження 5 люблю туди ходити, бо по вихідних там можна почути нормальну живу музику за це їм плюс великий, хоча якраз це і не всім подобається. та вони мають свій контингент. і в цьому їх фішка що вирізняє з однотипних пабів барів
Відповідь від: 28 Січня 2013, 10:12:45
Йдемо далі. Паб Під Ясенами.
1. мета випити поїсти
2. інтерєр супер, я такий люблю , і саме головне зберегли історію. за отримують 5+
3. обслуговування. таке враження що раніше офіціанти були кращі. веселіші, привітніші чи що. ну то моє субєктивне але... короче 5-.а забув інколи на страви особливо на гриль доводиться чекати до години часу. не завжди але буває. виправляйтесь.
4. Іжа. Під ясенами готують одні з найкращих крильця в медовому соусі, просто бомба. ну і страви з гриля просто супер. кухня дуже смачна. оцінка 5.
5 ціни знову стандарт. не дорого і не дешево. оцінка 5
Загальне враження 5 було б навіть з плюсом, та є один жирний мінус який не дає той плюс поставити. МАНГАЛ. Страви з нього дуже смачні, але .... розташування його просто жесть. дим валить і на вхід і на вулицю на тротуар на людей на балкони у вікна. короче щось тре міняти бо заходиш як в бензарню. тому просто 5
Відповідь від: 28 Січня 2013, 10:22:19
Останній на сьогодні Кукурудза (новий заклад на Винниченка)
1 мета як завжди жерти пити.
2. Інтерєр свіжий, видно постарались, все гарно продумано, ну нове. тільки одне зауваження, пилюку мають витирати кожен день. хоча це відноситься однаково до всіх закладів, тму на оцінку не впливає, оцінка 5 .
3. Обслуговування перші дні дівчата трохи путаються метушаться, але та що нас обслуговувала взяла привітністю і бажанням нам допомогти. ставлю 5 бо не було до чого придертись .
4. Зтого що їли сподобалась форель з овочами, піца непогана, і лаваш з телятиною по мадярськи був просто фантастичний. короче кухарі знають свою страву. Пиво тільки чеське. сподобалось. 5+
5. Ціни знову ж таки стандарт. мушу зауважити що чеське пиво відносно не дороге. рекомендую . оцінка 5
загальне враження поки що на 5 . молодці постарались, ще потрібно буде малих в дитячий зал відвести тоді напишу ще.
поки що все.