Були тiльки що у Садибi.
1) Метою було культурно посидiти та повечеряти з моею мамою з Днiпра, вона гостила у нас, завтра iде додому. ХотIлось показати iй такий собI справжнiй украIнський заклад, з душою.
2) iнтер"ер гарний, красивI вишиванi менюшки, усе таке украiнське...
3) тут починаються мiнуси. Майже усi страви треба було чекати 40 хвилин, офiцiанта ми теж чекали хвилин 10 (там поруч якись банкет був, вони коло них бiгали. але ж ресторан не було закрито для iншiх, а це значить що обслуговувати усiх потрIбно однаково).
Кажучi наперед, коли ми сплатили чек (бiльш нiж 200грн) - останнi 20 хвилин поки ми сидiли, до нас взагалI нiкто не пiдiшов щоб забрати брудний посуд.
4) спочатку нам було поставлено якись тупi совдепiвськи стакани, як для водки, хоча ми не заказували нIчого взагалI такого що можна пити з цих стаканIв. Стакани так i простояли в нас до того часу як ми пiшли. По стравах:
---Шашлик нIякий - сухий, м'ясо старе. 50грн за 5 кускiв м'яса без нiчого - навiть соус за окремi кошти.....
---рис з овочами - дуже переварений, як каша. Не розумiю як можна примудритись в кафе приготувати такий рис. Я ж заказував рис, але не кашу рисову...
---БАНОШ - була манна каша, посипана зверху сиром!!! це не банош, це ПРОСТО ЖАХ, мама спробувала одну ложку та не змогла Iсти, миска так i простояла повна...
---Свiжина - на свою цiну не смакуе аж нiяк...
5) Як я вже казав, шашлик вийшов десь 50грн; пара салатiв ДУЖЕ маленьких принесли - гривень по 20; чай фруктовий - 12грн; свiжина - десь 30грн; Чинахи 26грн (дороже нIде тут не бачив); банош - 16грн за мiску манноi каши з сиром;... та вино якесь було ще, мама пила. Дуже дорого як для Калуша.
Резюме таке - за 4 мiсяцi що я тут живу, я нiде не вечеряв так дорого та несмачно водночас.