Сьогодні довелося побувати у двох закладах - КАСАБЛАНКА та ПАБ ПІД ЯСЕНАМИ - то певне був не мій день...
Отож, Касабланка мені подобається десертами але не якістю їх приготування, адже популярні в них яблука у фритюрі спочатку мені подавали : три яблучка з одною півкулькою морозива - мені сподобалося й я стала замовляти цей десерт потім, так ось наступні рази мені стали подавати ті самі три яблучка але вже з трьома півкульками морозива...
інший десерт - сирно-банановий мус - спочатку був БЕЗ шоколаду й карамелі - лише потім виявилося, що він повинен мати шар шоколаду й бути прикрашеним карамелько - це звісно що добре - виправилися, але...
в їх меню є ДЕРУН ПО РУМУНСЬКИ - я добре знаю, що то за страва, як вона вигшлядає, її склад та смак, але ...
у меню КАСАБЛАНКИ вказано навіть вагу - 400 гр - натомість минулого разу мені принесли ... дерунець (до речі, добряче пригорілий) политий якоюсь мачанкою (підливкою) з ліченими кусничками м"яса та грибів, при чому навіть "на око" було зрозуміло, що 400 гр там і приблизно немає - моя реакція на таке була - "ой, а це що таке?" але певне через надто добрий того вечора настрій я не стала повертати ту тарілку на кухню чи то хоча б просити про переважування порції.
Так наступного разу я знов просила приготувати мені дерун по румунськи - але вже пояснила, що хочу отримати саме дерун по румунськи, який матиме зазначену у меню вагу й відповідне йому наповнення й бажано вигляд - на що офіціант дуже любязно "з"їхала" й просто запропонувала мені іншу страву - я погодилася...
Сьогодні знов зайшла у КАСАБЛАНКУ й в котре замовила дерун по румунськи - і щоб не дратувати ні себе, ні персонал (а на цей раз була зміна офіціантів, що принесла мені пригорілий дерунець) таки спробувала пояснити свої очікування від страви під даною назвою і вказаною у меню вагою (!!!) - так офіціант закликала повара, що почала мені розповідати нісенітниці - начебто дерун по румунськи він ГРУБШИЙ (зауважу, що такого бути не може через те, що в такому разі він залишиться сирим у середині) та начебто м"яска з грибами та мачанки на ньому 150 гр - що було смішним - бо як побачені мною попереднього разу лічені скибочки добре, якщо 50 гр важили... - відтак я відмоивлася замовляти ту страву
Відповідь від: 19 Листопада 2012, 01:44:15
взагалі мої нинішні відвідини КАСАБЛАНКИ відзначилися не цим...
коли я з товаришкою прийшли туди - нам подали меню - одне на нас двох
я закликала офіціанта й попросила її подати ще одне меню, попільничку (бо як ми сіли у зал для курців, а попільнички на столі не виявилося) та дві кави лате з горіховим та кокосовим сиропом.
після поданої нам кави - офіціант навіть не поцікавилася, що ми замовлятимемо й попрямувала далі (мабуть була зайнята)
ми чекали... чекали... чекали... вже намагалися її докликатися й нарешті - докликалися
вона підійшла до нас - і тоді ми стали з"ясовувати що таке дерун по румунськи, так вона закликала повара й ... після того, як я відмовилася від замолленя цієї страви - а відмовляла я повару вже без присутності офіціанта - та повернулася на кухню - ми знов ніяк не могли ні дочекатися, а ні докликатися офіціанта
уявіть собі, що так пройшла година часу, а офіціант навіть не підійшла, щоб попільничку замінити... і це при тому, що у закладі на той момент було зайнято всього 4 столика (разом з нашим)
відверто - мені НАБРИДЛО і я з товаришкою вирішила піти в інший заклад
я почала збиратися - одягаюся просто на очах у бармена та двох офіціантів - й жоден з них НЕ ПРИНОСЯТЬ МЕНІ РАХУНКУ ЗА КАВУ !!! потім прошу товаришку одягатися - я одягнута чекаю просто в залі в трьох метрах від персоналу поки моя товаришка збереться - і на це у персоналу НУЛЬ УВАГИ!!! - ми розвертаємося й просто йдемо з КАСАБЛАНКИ - НЕ РОЗРАХОВАНІ!!! - бо ж як до нас так ніхто й не підійшов!!!
у фоє готелю ми ще зупинилися перед дзеркалом - ніякої реакції персоналу ...
і лише вже бобряче відійшовши від КАСАБЛАНКИ у спину почулися викрики, що нас начебто ця офіціант більше не буде обслуговувати - І БОГУ ДЯКУВАТИ!!! бо її обслуговування таким й назвати неможливо !!!