Власники і редактори "Мерзсько-жовтого" вісника, а також Марія Сорока!
Готуйте міх грошей...
---------------------
Прокоментую дану статейку тільки тут на форумі, оскільки не хочу накручувати рекламу цій газетці. Я впевнений, що тут бувають люди розумні і власну думку про цей "качиний" папірець уже для себе склали...
У своїй статейці згадали: С.Барана, Р.Сушка, І.Насалика, І.Мороза, Т.Попадюк, І.Очкура, В.Крохту, Р.Матіїва та депутатів міської ради. І ці гади спромоглися обгадити всіх, окрім С.Барана, члена БЮТ (нейтрально-позитивне) та Р.Матіїва, наближеного до БЮТ (позитивне). Ну, це й зрозуміло, газетьонка ж пробютівська...
"16 листопада, у день їх професійного свята, телевізійників прийшли привітати мер і двоє його заступників. Вітання закінчилося в одному з міських кафе, де Тетяна Попадюк сказала сакраментальну фразу: «Я буду директором телебачення».
Ця ніч і вирішила долю Івана Мороза, і… вже у січні 2007 року вийшло розпорядження міського голови про призначення Тетяни Попадюк виконуючою обов’язки директора міського телебачення – до затвердження її кандидатури на сесії міської ради."
Що ж це за вітання було, яке плавно переросло у вирішальну ніч?
Напевно, Марія Сорока стояла зі свічкою при зустрічі Тетяни Попадюк і міського голови
Але це не одна ніч, згадана у статейці...
"Але опозиція не спала. Скориставшись прорахунками влади, а це було незатвердження кандидатури директора КМТ на сесії міської ради, в листопаді 2007 року депутати проголосували за нового директора телебачення, колегу й соратника голови партії «Наша Україна» Ігоря Очкура – Віталія Крохту, який на той час очолював «Міський інформаційний центр» і зосередив у своїх руках більшість бігбордів, сітілайтів та інших рекламоносіїв Калуша."
Придурки... Мені ж міський голова не продовжив контракту якраз через те, що я не захотів зосереджувати в одних руках рекламоносії... Я тоді хотів захистити підприємців і не створювати монополіста
"Проте міська рада дивним чином «забула» розібратися з самою Тетяною Попадюк, яка на той час уже майже рік очолювала телебачення. Депутати, не розібравшись у Кодексі законів про працю, створили прецедент, внаслідок якого телебачення стало «двоголовим», а в колективі ще більше заштормило."
Шизоїдна сорока... Чому з Попа.дюк мала розбиратися МР? МР ніколи не ухвалювала по Попа.дюк ніяких рішень взагалі... Ні на призначення, а отже і на звільнення... Сороки краще читають КЗпП, виявляється...
"Щоб ще більше укріпити своє становище, новий директор КМТ вніс зміни до статуту підприємства – в частині подання кандидатури керівника міським головою, а затвердженням її радою, змінивши на подання й затвердження радою. Зміни до статуту додали новому директору впевненості."
Ну, чесно, придурки... Тільки на те, щоб смоктати палець, і гідні... Ніколи в Статуті КМТ - ні в старому, ні в новому ніде нема і не було питання подання кандидатури керівника. А призначення (не затвердження) і звільнення керівника ЗМІ радою, як виключна компетенція, передбачено ст.26 Закону "Про місцеве самоврядування".
"Віталій Крохта опинився в тій самій ситуації, в якій колись була Тетяна Попадюк, єдиною відмінністю було те, що совісний Роман Матіїв, який уже майже розрахувався з роботи в РДА, не посмів «педалювати» ситуацію. Не було ні захоплення кабінетів, ні вибивання дверей."
Ідіотські жовтяки! Єдиною відмінністю є не "педалювання", а чинність рішень МР. Совісний Роман Матіїв і не міг "педалювати" ситуацію, оскільки рішення МР ще не набуло чинності.
"Проте не так сталося, як гадалося. Розмови про «вето», накладене на рішення міської ради Ігорем Насаликом, почалися вже ввечері. І хоча В.Крохта озвучував наміри подати до суду, це не завадило йому напередодні сесії пакувати свої речі на телебаченні, приготувавшись до гіршого. "
О!!! "Розмови про "вето", почалися вже ввечері"!!! Значить буде ще одна ніч
ЯЯ - це цитата про домовленості. Крохта домовився про щось з Насаликом і почав збирати манатки
І чергова
"ніч"!
"Та зранку все стало на свої місця. Що ж змінилося за ніч? У місті поговорювали, що Віталій Крохта, забувши про обіцянки «не гнутися» (адже ситуація тепер торкнулася його особисто, а не колективу), прийшов до міського голови проситися, пообіцявши бути слухняним і зваливши всю вину за свою поведінку на …Ігоря Очкура. Буцімто, це той провокував Крохту до спротиву міському голові, проте тепер Віталій все зрозумів і більше ніколи не буде інструментом у чиїхось інших руках. Подейкували також, що за Крохту просила мера й одна з технічних працівниць телебачення, з якою у Віталія склалися далеко не робочі стосунки. Вона й переконала міського голову, що більш як 70% колективу підтримує Крохту й хоче бачити тільки його на посаді директора. "
Це про ніч після сесії. З середи на четвер... У сороки проблема з відчуттям часу. Крохта був у Насалика у вівторок... Але "у місті уже поговорювали"... Кретини...
Уявіть собі: Крохта плачеться перед Насаликом, - "це все Очкур винен, це не я, це мене біс попутав..." А Насалик (басом): "Ну-ну, утри сльози, все буде добре!"
Так опустити Насалика. Гей, "Вісники", погано смокчете... палець!
А варіант з "технічною працівницею" як вам?! Ахрєнєть! Нашій прибиральниці 52 роки! А вона пішла і переконала міського голову
Блін, з таким вмінням переконувати можна заробляти бабки! З вівторка запропоную їй послуги продюсера... Нафіг тоді нам оце КМТ
Але й казкарі! Прибиральниця КМТ переконала міського голову
Мабуть, два ножові поранення були в область голови...
--------------
Шановні форумчани!
Закликаю всіх ніколи не купувати "Мерзсько-жовтого" вісника!
Краще читайте його в інтернеті.
Таких "качководів" треба наказувати копійкою!
Відповідь від: 25 Червня 2010, 18:55:33
--------
Ех, ЯЯ! Прочитав твої відповіді на мої відповіді і зрозумів, що ти їх прочитала, але не обдумувала. Там є всі відповіді на твої попередні запитання у цій темі.
--------
Все, я в "бункер"... Далі тільки уява