Ну що ж...
Однобокість висвітлення? Вибачте, думок іншої сторони прочитати не можу, ще не телепат... А відстоювати їхню позицію було б дивним.
Безкомпромісність? Так, і з злочинцями-правопорушниками інакше бути не може... Це - переконання.
Моя вигода? В грі? Ну тоді уже поясніть мені... З чого у Вас такі висновки? З того, що сім'я у Чернівцях? З того, що живу не у своїй квартирі, а у батьків? З того, що рік не можу матеріально допомогти сім'ї? З того, що без вини винуватий перед співробітниками?
Мабуть, дійсно світ занадто жорстокий, а альтруїстів і ідеалістів треба винищувати як клас...
Але маю шанс перетворитись назад у циніка.
Запитайте у наших працівників, скільки раз я прощався уже з ними... Скільки раз вони переконували мене залишитись... Так, я взяв на себе відповідальність за них. А тому буду безкомпромісний.
А якщо Вам неприємний стьоб по Насралику, тоді ой... тоді у Вас проблема... Я тут не зараджу. Тоді є проблема з почуттям гумору і сприйняттям оточуючого світу.
І свою позицію я обумовлюю прямо і під своїм іменем і прізвищем, в т.ч. і по "мессії". І, на мою гадку, свої думки викладаю чітко і з мотивацією.
А також вмію дослухатися і з розумінням ставитись до логічних думок оточуючих, а не стаю у позу чи то ображеного на весь світ, чи то закоханого у власну неперевершеність...
Вам так необхідна думка Матвійчука? А нема в нього думки, як би Ви не говорили. Або вона незрозуміла: і вашим, і нашим. А вона, в принципі, і не може бути іншою у нього...
А от щодо якихось Ваших чітких порад, то того, на жаль, не було (хоча може їх і нема...
)
Порада про Матвійчука - це стандартна порада нашого часу (віра в доброго царя, блат, кумівство, земляцтво). То, можливо, через це тема закрита?
Хм... "В грі"... Так я, апріорі, у грі щодо КМТ. Таку, на жаль, обіймаю посаду. Цікавіше було б, якби я не був у грі, займаючи посаду керівника? Якась дивна логіка...
Питання ж ведення ефіру доречне. Я радий будь-якій пораді. Я впевнений, що наш головний редактор прочитає дані зауваження (оскільки він часто перечитує наш форум). А, можливо, накінець-то зареєструється і дасть відповідь. Але в будь-якому випадку я доведу йому Вашу думку.
Так що, добраніч! Цього разу Ваші висновки щодо "гри" нецікаві, як і роздуми щодо матеріалізму і ідеалізму... На жаль.