Я розумію що тема заглохла, але у мене зараз якраз такий настрій, щоб щось написати.
Ніякий ідеал не підпадає під певний шаблон. Ідеал- це щось недосяжне, те до чого треба тягнутись і завжди піднімати планку якщо ти близько (але в цьому розуміння це не стосується людини... тобто людини яка тобі подобається, це стосується тільки мене чи тебе(тобто того хто зараз це читає))
Навіть у ідеального ідеалу є свої недоліки(оскільки ваш ідеал, для інших може таким і не бути), адже ідеал -це те що у Вас в голові, це те чим Ви керуєтесь. Для когось переважають інстинкти і його ідеал - 90х60х90; для когось блондинки, для когось брюнетки; хтось дивиться на ідеал з погляду розумових здібностей; хтось на цей ідеал дивиться з точки зору його характеру, поведінки у відповідних конкретних ситуаціях.
На що чоловіки звертають перш за все увагу- хто як, але я завжди дивлюсь в очі (не залежно жінка то чи чоловік), очі багато можуть про що розповісти. В них можна прочитати характер людини, ставлення до тієї чи іншої події, від краси очей можна отри мати просто естетичну насолоду.
Старіючи, людина змінюється... змінюється її тіло, росте живіт(як у жінок так і чоловіків), грубнуть ноги, сивіє волосся (а в чоловіків воно випадає)... але очі..., очі не змінюються....
Може змінитись тільки погляд..., так, тільки він, та це залежить лише від того, яке життя прожила людина. І якщо людина знайшла свій "ідеал", і вони одне одного протягом життя не пиляють(тобто не сваряться через дрібниці, дрібниці як ви знаєте є різні, і з мухи можна зробити слона), а підтримують одне одного- то цей погляд з часом не змінюється, можливо в ньому буде прослідковуватись якась мудрість набута з досвідом, але живість він від цього не втратить...
Що є моїм ідеалом? Що ж я Вас розчарую, я ніколи не задумувався над тим хто є моїм ідеалом.
Так як я не п'ю, не курю, займаюсь спортом- Ви можете подумати що це буде така ж людина.... та ні, зясувалось що мій ідеал, іноді курить, любить пиво, любить шкідливу їжу типу "сухарики з хімією" або ж з тієї серії "чіпси" і тому подібне. Груди, ноги, руки зріст... фігура, губи, щоки, волосся, вуха, голос(тембр, жвавість мовлення), характер, шкідливі звички- як можна оберати ідеал по цих параметрах?
Але коли ці всі параметри в купі(ідеальні і не ідеальні, шкідливі і ні) і ти (тобто в даному варіанті- я) - хочеш з ним бути, хочеш його(отой ідеал підтримувати), хочеш зробити все для того щоб жвавість погляду з часом не втратилась.... - ось це і є мій ідеал...
Я його знайшов, але...