Добре, що я зберіг резервну копію опису свого жіночого ідеалу, який я написав ще на старому форумі і зараз лиш чуть підкорегувавши викладаю його тут.
І так - ідеальна особа протлежної статі від tywkanchukа. Почну опис свого жіночого ідеалу із зовнішнього опису, даруйте, але такі ми вже чоловіки є - перше дивимось на ноги, груди, задницю... закохуємось в то все разом взяте, а потім трохи отрезвівши від пянкої любові задумаємось над риторичним питання "а воно мені потрібно?"
Так от, мені подабаються дівчата високі (ну відносно високі), оскільки я сам не дуже куций (маю 182 см), але так щоб на каблуку нівякому разі не були вищі за мене. Щоб ноги в дівчини були рівні і виражено довші та тулуб (ну це вже моя слабість), але щоб вони не були худі як сірники, бо що тоді з такими ногами робити, а в міру пухленькі, але аж ніяк не грубі. Тоді до таких ніжок коротку спідничку, гарний каблучок і ... ну це я млію коли собі таке уявляю!!! І ще до таких ніжок, звичайно, пасує педикюр в ніжних тонах.
Йдем далі (даруйте що з низу в гору, але інакше вже не вмію) - задниця в дівчини має бути трішки пухленькою, ну принаймні щоб виглядало так що вона в неї більша і ширша за плечі, бо яка то тоді дівчина. І ще, щоб коли руки під час поцілунку помалу спускались з плечей, то мали на чому зупинитись, а не продовжували спускатись аж до колін, а хоча, тоже варіант.
Талія... чесно кажучи я не буду сильно комплексувати, а правильніше сказати зовсім не буду встидатись, коли поруч зі мною буде йти дівчина, талія в якої, мяко кажучи, виходить далеко за рамки 60 см. Не памятаю хто сказав, але точно памятаю такі слова: "Коли невеличкий животик у жінки - то це навіть дуже сексуально, а коли живіт у мужчини - то це вже орангутанг!"
Так, груди. Ну звичайно краще коли вони у дівчини не маленькі, але дуже великі тоже не добре, бо скоро обвиснуть. Тобто мені подобаються жіночі груди середніх розмірів.
Щодо симпатичності обличчя, то тут важко написати щось конкретне, просто треба щоб дівчина подобалась і все. Люблю коли в дівчини довге волосся, терпіти не можу сртижок "під мальчіка" і не люблю блонидинок ні природніх, ні мальованих.
А, забув про руки. Тут головне щоб не були сильно волосаті, а найважливіше щоб дівчина мала доглянуті пальці рук, не обовязково щоб в неї кожен день був нанесений лак на нігтях, але ті нігті, принаймні, мають бути рівненькі (а не йти зігзагом), гладенькі і чисті. Гарний манікюр в дівчини свідчить для мене, що вона охайна і знаходить час для себе. Терпіти не можу коли на дівочих нігтях є сліди нестертого лаку тижневої давноті. Невже так важко купити рідину для стирання лаку!
Писав би ще щось про зовнішність, та треба переходити до характеру і душі таких загадкових створінь як дівчата (жіночки). Ну тут все попроще: щоб була доброю, милою, ніжною, терпеливою і головне вміла прощати мої виходки. А ще щоб була освідчена та в міру балакуча. Ну і як на мене, то треба щоб дівчина вміла трохи мною поконірувати (але за допомогою хитрощів, а не погроз і наказів), бо чесно признаюсь - я трохи нерішуча людина, особливо коди доводиться вибирати один варіант з багатьох, хоча завжди маю свою думку щодо оточуючого світу і іноді як затнусь то танком з місця не зсунеш. Добре було б як би дівчина не говорила фраз на кшталт "ти любиш свою машину більше ніж мене", ну як мож порівнювати непорівнювані речі. Та любимо ми вас дівчата, любимо-о-о!!! Лиш сприймайте ту любов якою вона є!