А, якщо до цього часу справу відкривали, тільки коли сума викраденого була не менше ніж 500 грн., то, що Украйїна була менш кримінальною?Просто більшість вуличних крадіжок є на суму якраз до 500 грн і в статистиці відповідно не відображалися, але це ж не значить, що їх не було. Злочинці про це знали, і нагло діяли, бо знали, що все одно безнаказані ЗАКОННО. Тепер, може,будуть боятися хоч трошки. У мене колись на базарі витягли телефон. Я бачила того хлопця, що біля мене "терся" і я його нашим "доблесним" правоохоронцям описала З їх слів я зрозуміла, що вони його добре знають. Мені навіть прізвище назвали. А потім почали натякати, які вони бідні, як їм не вистачає навіть на папір і на бензин, щоб поїхати його заарештувати. Пропонували мені, щоб я на затримання відвезла їх на своїй машині. Коли я відмовилась і сказала, що буду "плалити" тільки за результат вони взяли у мене заяву і пообіцяли повідомити. Але потім мені ніхто нічого не повідомляв. Потім далі я вже собі уявляю як було. Оскільки вони не змогли скосити щось із мене - вони викликали його - показали мою заяву і відповідно скосили з нього. А на мою заяву винесли постанову, що вартість мого телефона,мабуть,не ула достатньою, для порушення справи.
Відповідь від: 25 Червня 2009, 12:33:50
Значит за статистикою цього злочину НЕ БУЛО. Значить за статистико Україна була МЕНШ КРИМІНАЛЬНОЮ