То нащо було збирати? Нащо тут про то писати?
Типу я хвалюсь? Ні. Я просто вирішую чи давати то далі(хоч щось) і коли....Бо думала кинути комусь з "нормальних". Вже зимою. Висновок-не час.
Відповідь від: 19 Травня 2014, 11:00:59
Юра! Вибачте. Ви мене так не розумієте, що я вже не годна говорити. Взагалі. Ото просто довели. Рік пишу тут- на форумі.
Бля...Рік. І за цей час було таке, що я пишу і не роблю. Говорю, і не йду?
Відповідь від: 19 Травня 2014, 11:03:07
Ви розумієте, що просто ....Це не вкладається в голові. Я вже така тупа? Коли я щось кажу(пишу, думаю). То знаю, як то завершити. То чітко розумію, що за 4-5 років я дороблю щось. Отак в мене мозок працює. Ще одне. Я не прийшла тут така собі гламурна блондинка вчити вас усіх калушан жити. Розумієте?
Відповідь від: 19 Травня 2014, 11:05:18
Вже казала, що є проблема грального бізнесу, наркотиків.....Конкретно в нашому місті. Чи то я казала просто так(типу трава зелена!)?!
Відповідь від: 19 Травня 2014, 11:06:14
Вам адміном бути не можна. Най Рибка пише замісь вас. Бо ви грубіяните. Ясно що я маю папери, файли, докази, свідків...Якого фіга я б то починала? Але коли продовжу- то питання часу. Все.
Відповідь від: 19 Травня 2014, 11:07:43
Стріть то все нафік звідси і більше не пишіт мені.
Відповідь від: 19 Травня 2014, 11:08:34
Якщо вже насмілилася то оприлюднювати
насмілилась що? я сказала факт. який стоїть на поверхні. вам звання назвати?того, хто кришує.....але там ланцюжок тянеться дуже високо
Відповідь від: 19 Травня 2014, 11:10:25
ви у нас мудрий. один єдиний. то навчіть мене, дурну, жити.
Відповідь від: 19 Травня 2014, 11:11:05
Думаю ще варто звязатись з ІгоремО, і порадитись, думаю він поможе і підкаже
О- юрист? О- мій покровитель? О- взагалі хтось є для мене? Які питання?
Відповідь від: 19 Травня 2014, 11:11:56
Якби я не знала, що можу писати чи говорити, то не робила б такого. особливо тут