Я дозволю собі теж написати декілька "чужих" думок, з цього приводу.Звісно, саме в ці речі,які я напишу- повірить не кожен.Та чи й варто вірити? Але те що я чула,пов"язують із містикою.І тут пояснення має бути від тих,хто більш спеціалізується в такій сфері.
Отож,діло було в далекому 1993-ому.Вчився там ( в 6-ій школі) один хороший,вродливий і розумний хлопець.Я не знаю,що трапилося,та цього хлопця і його молодшого брата,мама перевела наприкінці навчального року до третьої школи.Недовго хлопці там провчилися...Пару місяців...Як нині,бачу перед собою їх обличчя...І тут страшна звістка-старший наклав на себе руки через повішання...Це звісно був жах для всієї школи,ходили різні чутки,і розмови-чому так сталося.Та тим не менше, уся школа зібралася в день похорону ....на подвір"ї 6-ої школи....Хтось вирішив,що пам"ять покійного потрібно вшанувати на території тієї школи,в якій він вчився більшість років.Так і зробили.Після всього ,що трапилося,покійного молодший брат не вернувся на навчання до третьої школи...Не знаю, в якій школі хлопець закінчував навчання...
От і побутує думка,що тоді,в 93-ому,цим прощанням на території 6-ої школи,хтось привернув біду...