Те що всі зрозуміли зразу а ви ні, наводить на невтішні для вас висновки.
то не так - бо не всі - я вже давала те перечитувати своїм знайомим, задля того, щоб зрозуміти чи то я така "туга", чи то справді так написано - вони підтвердили мою думку, що після посту Веста - вони б подумали так само як і я.
Йой - яка ЯЯ не порядна, мені аж за себе лячно стає, що переказала почуті плітки у розділі "плітки", що немаю наміру вибачатися перед Ігорем_О, хочаб лише тому, що він жодного разу не перепросився за відверті образи на мою адресу (як людини і як жінки ! - я наголошую) - те що я до нього ставлюся дуже негативно - то не новина ні для кого - я це добре усвідомлюю та таке ставлення мені ніколи не заважало цінувати певні вчинки чи якості людей, про котрих я недоброї думки.
А щодо поливу брудом - то чого Ви не ставитеся так само критично до того ж Ігора_О, що неодноразово полив брудом того ж свого опонента на цьому форумі - чи то не позаочі? чи то можна - бо то ж не хто небудь (для Вас) то ж сам Ігор_О.
Торк - я більш ніж впевнена, що за умов особистого знайомства зі мною - Ви б не дозволили собі "вчити мене жити". А те, що Ви вважатимете мене не порядною - то що Вам на те відповісти - я знаю лише одне - головне залишатися в цьому житі людиною.