Ніхто із міліонерів не роскаже тобі,як заробив перший міліон. Але всі можуть росказати про другий.На рахунок грошей і їх надбання я не є наївнимтак,як живу в тому ж суспільчтві,що і ви. А для того,щоб якось зозуміти ,матеріально багатих лбдей,поставте себе на їх місце,та не з тієї позиції,що гроші впали з неба чи ви їх отримали в спадок,а з іншої: на початку 90 вам прийшлося стояти з пирішками,які напекла ваша дружина чи мама,на базарі і зустрічати своїх друзів та знайомих,які знерозумінням ставились до вашого вибору.А потім Турція чи Польша,тому,що вдалося отримати торгове місце на тому ж базарі.І мотати собою сюди туди,ночуючи дома раз або два на місяць,щоб хоча якось звести кінці з кініцями.А про "кришування",як влади так і бандитське я уже не говорю.А на прикінці 90х початку 2000х р.р. отримати можливість відкрити,чи побудувати магазин,чи магазинчик чи ще щось на подобі цього.І т.д. Я вже не говорю про викручування руксьогодні з боку"влади". То чи можна це назвати не чесним зароблянням грошей? І чи можна таких людей назвати бандюками?
А,що до асфвльтової дорішки то пройде час і Ви ARNI і я та й і всі ми привикнем до того що потрібнобуде ходити тротуаром навколо.