Кажуть, що вже готується указ про призначення на пост премєра - В.А. Ющенка
Долг платежом красен. При президенте Ющенко премьером был Янукович. Почему не может быть наоборот?
Тим більше їм обом так подобається гнобити Луценка,а певно то не єдина спільна справа
.До речі,Дружина Луценка прокляла Ющенка через сина
«Дружина екс-міністра внутрішніх справ Юрія Луценка Ірина зневажає екс-президента Віктора Ющенка.
В інтерв'ю "Обкому" вона розповіла, що в червні 2008 року Луценка зняли з посади міністра і на нього було заведено 7 чи 8 кримінальних справ.
"І от саме в той період у Сашка, нашого старшого сина, виявили рак щитовидної залози, він був фактично однією ногою в могилі", - говорить Ірина Луценко.
За її словами, лідер "Фронту змін" Арсеній Яценюк подзвонив тоді Ющенку й повідомив про проблему сина Луценка, після чого Ющенко передзвонив Луценку.
"І ось Ющенко каже: "От ти такий гарячий, а ти прийди, помиримось, я тобі допоможу; в тебе така біда, чим я можу допомогти?", - згадує дружина екс-міністра.
Вона додала, що "це казав президент, який давав Балозі пряму вказівку "мочити" Луценка".
Луценко тоді сказав екс-президенту: "Віктор Андрійович, у мене прохання одне. У мене зараз дитина в критичному стані. Я готовий відповідати перед судом, я знаю, що не винен, але дайте команду, щоб мені дали можливість хоча б три місяці не ходити на допити і суди. Дайте зайнятися дитиною, витягнути його. А потім нехай все поновлюється, я від відповідальності не йду".
"Добре, добре, я все скажу, і Балога буде в курсі, ти займайся сином". Юра прийшов і сказав: ось, у мене була така розмова з Ющенком, думаю, ми можемо спокійно їхати в ту австрійську клініку і пролікувати малого. І ось я збираюся летіти з сином на операцію, коли дзвонить Юра і каже: я не зможу вилетіти, проти мене порушили ще 2 кримінальні справи", - розповіла Ірина Луценко.
За її словами, вони з сином самі поїхали до Австрії на три місяці. "Було розрізане горло і дитина з пластиром. І Юрка, який раз на два тижні туди до нас прилітав. Добре хоч у нього не взяли підписку про невиїзд", - додала дружина політика.
"Для мене це був перший показник стосовно Ющенка. Це зробив батько п'ятьох дітей!", - підкреслила Ірина Луценко.
"Він тоді вдарив по самому хворому Юриному місцю, ми не знали, чи буде жити наша дитина, чи ні! І ось так добивати людину, коли вона слабка, переживає за свою дитину, - хіба це мужик?!", - додала вона.
"Я ніколи йому не пробачу, скільки буду жити! Він для мене завжди буде проклятий - як зрадник, як повний негідник, розумієте?!", - заявила дружина Луценка.»