Для тих, хто не хоче, у мене є чудовий массажер. Я ним, поки немає чоловіка, в районі бедер уже не користуюся - сповнює такими бажаннями, що сильніші за головну біль
.
Відповідь від: 02 Серпня 2010, 21:10:55
У серпні в Україні очікується незвично жарка погода - плюс 40-42 градуси. У зв'язку з такими погодними умовами санітарна служба дала рекомендації, як ослабити несприятливу дію високої температури в житлових і громадських будівлях, а також офісних приміщеннях.
Як повідомляє прес-служба Мінохоронздоров'я України, в жару рекомендується застосовувати сонцезахисні пристрої на вікнах, локальні і звичайні електричні кондиціонери, централізовані системи кондиціонування, охолодження і вентиляції в будівлях.
Крім того, Мінохоронздоров'я наполягає на адміністративному регулюванні режиму праці (скороченні робочого дня, зміні початку і закінчення робочого дня).
Медики радять збільшити обідню перерву працівників до 3-4 годин, виключивши роботу в жаркий період з 13 до 16 годин.
Працівникам з хронічною патологією, особливо серцево-судинної системи, рекомендують проконсультуватися з лікарем.
Раніше, за прикладом міст південних країн (Іспанії, Італії, Греції), на деяких київських підприємствах ввели сієсту - збільшили перерви і починають працювати в більше ранній час.
Глава Укргидрометцентра Микола Кульбида прогнозує, що в серпні на території більшої частини України температура повітря може досягати 40.. 42 градуса.