а вчите інших не бути не зрілою нацією.
. Вчу??? Я лише виразила думку про те, що не вважаю коректним бути противсіхом і пояснила чому. Як же Ви боляче реагуєте на протилежні вам думки. Я Вас не вчу і не збираюсь - у кожного своя думка і свої обрані кандидати. Як можна комусь "порадити" за кого голосувати?!? Це ОСОБИСТА справа ТІЛЬКИ САМОЇ людини.
тобто ви самі не знаєте що хочете
Що хочу - знаю. Не впевнена лише ХТО може те втілити. Бонсліппі, невже вам потрібно вказати за кого голосувати
, невже самі не хочете розібратись? Бути проти когось чи проти чогось - то не конструктивно - треба знати ЗА кого чи ЗА що. Бонслііппі, мені багато Ваших думок імпонують, але що стосується "противсіх" - тут я категорично не згідна, про що і пишу. Пишу (не значить вчу
- не передьоргуйте).
Одна з лікарів Майдану про О.Богомолець
Про Богомолець я вперше публічно почула від Оробець і О. Данко. Цікаво чи підтвердять вони інформацію Буцької. А що це та лікарка в одному пості пише то російською, то українською, то знов російською. Таке враження, що кілька людей писало. Проект Порошенка? А дехто важає, що обидві жінки-кандидатки - то лише гілки відволікання від Тимошенко.
Так вот, сын Богомольца утверждает, что Ольга - не родственница а однофамилица. Но вот вопрос - зачем скрывать свое происхождение и имя отца? Зачем прикрываться православием и при этом нарушать его законы - например взять фамилию матери , а не отца?
Ну, на скільки я знаю - вона таки родичка. Щодо того, що людина не захотіла брати прізвище батька, а залишила мамине - таких людей багато і залежить те не від скритності, а від несприйняття батька, який міг бути лише віртуальним - на папері. А що православ"я забороняє брати прізвище матері? Ще такого не чула
. Може викладене і правда про Богомолець, ще треба розбиратись, але навіщо у правду вставляти не правдиві дані?
Кроме того почему авторы замалчивают факт незаконного присвоения земли и реки вокруг новопостроенного замка ???
А на це хотілося б почути відповідь від Богомолець.
Відповідь від: 06 Квітня 2014, 17:46:36
....відчуваю, що таки мати нам президентом саме Порошенка.