ну то готуй речі, бо за пророцтвом Ванги і не тільки, зараз має до влади прийти жінка
то не про Україну - Ванга про російський народ казала...Вважаю, що у Богомолець дуже тендітні плечі і слабка спина. Але є одне але - у житті Бог допомагає саме "хилим і незначущим" на перший погляд. Може і справді у цій слабкості буде сила вітру змін? (Навчатись завжди легше ніж перенавчатись). Але ж у неї немає команди. Це дуже погано. Хоча і добре з іншого боку - команда набереться НОВА, а не зі старих кадрів. Я не відмовляюсь від своїх слів, що президент повинен в першу чергу бути хорошим економістом, юристом і психологом. Але ж у президента просто може бути поруч така людина. Як у Яника - він же сам по собі - "ніякий", лише шапки до 100 умів рахувати...Те, що її підтримають соціалісти думаю, ще нічого не значить...У Порошенка сильна підтримка, але він "местиме" по-старому і під дудку тих, хто віддасть йому голоси та фінансову основу. швидше за все.
Відповідь від: 05 Квітня 2014, 22:48:08
підкажіть кого хочете ви,
я ще придивляюсь і сумніваюсь. А який має бути кандидат - думаю тут у всіх спільні чаяння на його основні якості і напрямки програми.