Біблія  має  на  жаль  достатньо  спотворених  місць.  Це  не  є  секретом.
Ух! На жаль?? На чий жаль?? явшоцы )))
А от у мене в Біблії немає спотворених місць (слово-то како чудно выдумал!) Може це якось від читача залежить?
З приводу падіння Єви: якби Адам постукав її легонько по задниці і сказав віднести плод туда де взяла, жили б вони й далі в Раю. Тут все зрозуміло: відповідальність на обох. Обоє мали можливість (і не одну!) цього не робити, ... напевно ))
Я  завжди  дуже  радий  коли  бачу  красиві  стосунки  (рідкість  на  жаль!),  коли  бачу  щось  справжне  і  чудове!  Я  ненавиджу  ниці  і  брудні  відносини,  у  якіх  чоловіки  захоплюються  лише  секс-розвагами  без  обов'язків,  а  жінки  користуються  їх  гаманцями  і  теж  час  від  часу  дозволяють  собі  сексуально  порозважатися  не  думаючи  ні  про  що.  А  як  же  чудовий  союз  двох  сердець?  Як  же  життя  "душа  в  душу",  "один  заради  одного"?  А  як  же  діти,  які  народжені  у  любові  і  сімейному  щасті?
Я ненавиджу... Ех, ти! Я б глянув на Тебе, якби ти сформувався у тих самих умовах, що й ті люди, відносини між якими ти звеш ницими і брудними. Думаєш, ти би був кращим? Це по-перше.
А по-друге, хто сказав, що відносини повинні бути "красиві, справжні і чудові" ?? Ти думав хоч раз про те, що у всіх без винятку поняття "краса", "справжність" і "чудо" різняться? І деколи до неймовірності різняться!
А ти думав, колись про те, що у різних відносинах у людини виховуються різні риси?
Ну, х%й, його знає, може між Ангелами такі справжні стосунки і можливі. Я не знаю.