Цитата: DVania від Вчора в 23:07:53
хто за них платив
власники МЕРКУРІЯ і АСТОРІЇ
Ні, по моєму об"являли Барну (Гостинний дім) та Сікору (Асторія).
Хоча мене й не цікавили ті столи, бо як побачила, як до них люд "кинувся", то - "Боже збави, аби мене хто бачив із тою склянкою" - спустилася на перший поверх й замовила собі кави.
Відповідь від: 27 Вересня 2009, 22:26:58
біля скриньки для пожертв були виставлдені фотографії якоїсь закинутої будівлі, де, як я зрозімів, планують відкрити цей заклад. З вигляду ця будівля нагадувала колишній дитсадок. Це або там де була колись гімназія, або біля сьомої школи, або там де колись був районний суд. Може хтось тоніше знає?
Частина приміщеня дитячого садочка "Чебурашка"
Відповідь від: 27 Вересня 2009, 22:28:44
Цитата: DVania від Вчора в 23:07:53
А не простіще би було замість "вишуканого відпочинку"і столів,тихо без галасу купити на ці гроші потрібні речі цим дітям,бо вони живуть тепер
І я собі так думаю. Реально організаторам для того аби зібрати бульшу суму потрібно було заманити справді впливових і багатих людей на той бал. А останні прийшли би лиш в тому випадку, як би там мав бути пан Насалик.
Багато думок чула з цього приводу, й сама власною поділилася, але шановні -
ми живемо у малому провінційному містечку, проте провінціалами нас робить не місце проживаня, а власне мисленя та ставленя до себе.
У всякому місті чи селі є традиції - так чому б й в нас не запроваджувати оті добрі традиції - благодійність, гарний відпочинок, бодай аматорський - проте театр, немаєно власних вишів - так у КВК школякі (якщо оминати увагою дорослих
перепрошую за ліричний відступ). В кінець кінців - може вдасться навчитися виносити власні зади з диванів від телевізорів. А то ж чому "революція" так народ підійняла - та тому, що й вийти більше простому пересічному громадянину нікуди. А останій Ваш аргумент я вже коментувала.