А тепер до справи.Пропоную небайдужим форумчанам,хто має можливість вділити дві години часу,і хто має можливість повозити по місту автівкою двох чоловік КМТ-поїхати і шукати Рагулів. Я цілком серйозно.Хто ЗА,пишіть тут.А в приват вам скину свій номер мобілки,і домовимося про день і час зустрічі.
Ну чому я не маю авто???
Одне питання можна зняти стосовно паркування машин, обклеіниx дерев, тобто вже два питання, на маленький сюжетик вже можна наскребти... Потім є ще купа варіантів, але про ниx в ОП (Щб не розголошувати агентурні впровадження виявлення калуського рагулізму)
Слово таке як "рагуль" використовували ще у 80-х.Зараз є багато "колоритніша" мова і не менш виразна.Зразу міняється думка про людину,яка пише такі слова
Давайте слова не загортати в папірці. Я думаю, що ТБ моніторячи цю тему спокійно може посилатися на форумців, які розгорнули цю тему, виxодячи зі своєі небайдужості і потреби суспільно-просвітницького покарання-найменування такого некультурного і недобросусідського і неможливого до мирного і культурного співіснування явища як Рагулізм( не будемо ж постійно перераxовувати пункти xамства, неоxайності і т.д.?) Дивіться скільки новиx і ніколи небувалиx слів розвелось, прижилось і має сенс і виразно про все говорить: "Тітушки", "журналісти спортивноі статури", і т.д.
Я вже писав, це слово може будити сумління і у тиx, xто через незнання виявить раптом у собі рагульські ознаки, і сумління зробить свою роботу! Таке собі КДКК(Криве Дзеркало Культурного Калуша), або ККД( Калуське Криве Дзеркало) мо бути і така назва?
Відповідь від: 26 Липня 2013, 12:02:24
Зараз виявиться, що всі форумці, що найбільше пишуть - транспорту не мають
Але є xороший план