17 років 4 місяці 20 днів
А якби не було Насалика, а був Прутункєвич, то мав би бути "віват Прутункєвичу" ?Тут спершу треба докопатися чи то мені не примарилося, через те я і питання задавав. А якби виявилося що дійсно є така закономірність, то тоді вже шукати винних. Я ж поки ще нікого не звинувачував.
Навіть працівники , які працюватимуть на цих виробництвах не отримуватимуть доплату за шкідливість , бо викиди не перевищуватимуть допустимі норми. Для порівняння на старих цехах ХіКс та ВХ люди отримували від 12 до 24% доплати за шкідливість.
бо викиди не перевищуватимуть допустимі норми.
Цитата: Medved від 02 Вересня 2010, 13:11:11Навіть працівники , які працюватимуть на цих виробництвах не отримуватимуть доплату за шкідливість , бо викиди не перевищуватимуть допустимі норми. Для порівняння на старих цехах ХіКс та ВХ люди отримували від 12 до 24% доплати за шкідливість. в нашій країні, відсутність доплати за шкідливість найманим працівникам - не є показником екологічної безпекиВідповідь від: 02 Вересня 2010, 18:08:57колись у "Вістях Калущини" бачила як "Даноша" публікувала перелік своїх шкідливих викидів - то ЯЯ ще у темі про "Даношу" таке писала.То по логіці речей і ЛУКОР повинен би таке оприлюднити.
а взагалі при нинішній , "бажаній" Чмихаловим владі , вони сміло можуть забити на всі норми і працювати без перешкод усіляких там екологів Посмішка
То по логіці речей і ЛУКОР повинен би таке оприлюднити.
Звісно, відкриття ХІКС - 17 вересня, а такої інформації досі немає.
Нові виробництва проектовані німецькою фірмою Linde.
Medved - тим не менше, якісь "викиди" того виробництва в атмосферу (чи іншого виду) таки будуть??? Чи може там немає жодної "труби"??? Тож мусять ще перед запуском опублікувати склад тих викидів - так вимагає законодавство.
Де є така вимога.
Цитата: ARNI від 03 Вересня 2010, 13:02:27Де є така вимога.Читаємо уважно:http://zakon.rada.gov.ua/cgi-bin/laws/main.cgi?nreg=302-2002-%EF
Значить нададуть дані, як ще не надали.
Не "Linde" а "UHDE".