Ну той депутат бельгієць, згідно вашого розуміння, російський троль, якому добре платять
Тут мені ставили питання, чому мої посилання за замовчуванням є правильними. Я жодного разу не говорив, що мої посилання є єдиними правильними, але шановні критикани, від вас я не побачив жодного контраргументу, який би спростував мою точку зору. Але критикуючи інших, ви самі, робите європу за замовчуванням чесною, правильною, доброзичливою.... Європа ніколи такою не була. Якщо вже на те пішло то пропоную заглибитись в історію з 1840 року.
Що стосується сьгодення, то прошу пояснити навіщо вони розбомбили: Афганістан, Ірак, Югославію, Лівію. Якщо скажете, що то була боротьба з диктатурою, то чому не бомблять, на приклад, саудівську аравію, адже там не просто монархічна диктатура, там ще й голови рубають, за будь-яку провину
а ось ще один сюжет
Ігнорувати аргументи, або преводити дискусію в інше русло, стало нормою, коли тутешні прихильники європи не мають відповідей на поставлені питання, чи надані аргументи.
Чому признати очевидні факти тут ніхто не хоче зрозуміло. Адже отримуючи зарплату за утримування та підтримку дочірнього сайту, працівники повинні відстоювати ту точку зору, яку вкаже замовник, тільки знань не вистачає, от і придумують байки, проти яких, Глібов і Крилов нервово курять в стороні.
На рахунок тролів російських, це нагадало мені одну картинку
Так само з вами, "не льстите себе, ваш сайт слишком никчемен, что бы засылать тролей".
Сюжет 1+1, це взагалі жах, про таке говорять:"це було б дуже смішно, як би не було так сумно". Хоча і тут теж є народна мудрість:- "Кто девушку кормит, тот ее и... танцует".
Знімаючи цей сюжет чомусь забули журналісти про: Болгарію, Латвію, Литву, Естонію, Румунію..
Про іноземні інвестиції в цьому випадку може говорити хіба що ідіот. Навіщо інвестувати у будівництво тракторів чи комбайнів в україні, якщо відсутні мита. В цьому випадку простіше завозити техніку виготовлену в західній європі, а українське машинобудування при цьому зникне, а з ним і робочі місця. При цьому зникне не тільки машинобудування, але й інші галузі промисловості. Чому вони зникнуть, дуже просто. Європейські товари в європі хіба що збираються в цілісний виріб, а окремі вузли виготовляються в китаї, де дешева робоча сила, чи інших країнах, азіатсько-тихоокеанського регіону. Стосовно товарів широкого вжитку, чи дрібної техніки то в європі тільки етикетку клеять. От і вся казка про золотого бичка.
Від нас їм потрібен ринок збуту, ну і даноші набудувати, щоб по 8грн/год платити.
А де держава відмовляється від неоколоніалізму, там створюють революції, а якщо не допомогло то тоді несуть
бомби демократію