Вільний форум міста Калушa

Please login or register.

Увійти
Розширений пошук  

Форуму:

17 років 5 місяців 20 днів

Автор Тема: заморожування  (Прочитано 23722 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

ksenya

  • Модератор
  • *
  • Карма +303/-0
  • Offline Offline
  • Стать: Жіноча
  • Повідомлень: 1102
  • Останні відвідини:
    12 Лютого 2020, 21:00:36

    Звідки: Калуш
заморожування
« Прочитано #20 : 16 Жовтня 2014, 22:59:46 »

Та чого з цибулi мае вивалюватись  :unknow вирiзаеш зверху i серединку, буде як чашечка :) але то вже iнша тема  :!! ;)
Записаний

Wrom

  • Новачoк
  • Карма +0/-0
  • Offline Offline
  • Стать: Жіноча
  • Повідомлень: 7
  • Останні відвідини:
    05 Липня 2018, 21:47:30

заморожування
« Прочитано #21 : 27 Лютого 2016, 15:12:38 »

Морожу навіть помідори,помелені,
А я помідори морозила порізавши їх кружочками,теж добре виходить.У мене питання за цвітну капусту,як її правильно морозити?
Записаний

yurko

  • Адміністратор
  • *
  • Карма +1206/-13
  • Offline Offline
  • Стать: Чоловіча
  • Повідомлень: 30359
  • Останні відвідини:
    Вчора в 15:13:09

    Звідки: Чорновола-Шахтарська-Леніна-Салінарна-Пілсудського
заморожування
« Прочитано #22 : 27 Лютого 2016, 16:06:27 »

Мабуть так, як вона виглядає у пакетах, коли купляємо в магазині. Тобто відрізати суцвіття від качана, промити у друшляку, дати підсохнути і в кульки.
Записаний
Читайте по губах: Без газу чи без вас? Без вас. Без світла чи без вас? Без вас. Без води чи без вас? Без вас. Без їжі чи без вас? Без вас.


Iragrom

  • Новачoк
  • Карма +0/-0
  • Offline Offline
  • Стать: Жіноча
  • Повідомлень: 5
  • Останні відвідини:
    30 Червня 2016, 15:01:38

заморожування
« Прочитано #23 : 20 Червня 2016, 14:30:05 »

Подскажите,как правильно замораживать кабачки и цветную капусту?
Записаний

lion

  • Постійний користувач
  • ***
  • Карма +10/-0
  • Offline Offline
  • Стать: Чоловіча
  • Повідомлень: 118
  • Останні відвідини:
    12 Грудня 2024, 13:58:21

    Звідки: Калуш
заморожування
« Прочитано #24 : 20 Червня 2016, 17:48:46 »

Думаю на фабриках используют быструю заморозку.

Я не жарю и не варю, готовлю на пару, с другими овощами, поэтому целостность кабачка уже не имеет значения. А капуста нормально выдерживает готовку. Предварительно не сушу. Но и не мою специально. Кабачок без кожуры чистый, капутса грязная тоже не попадалась, да и перед приговлением под проточной водой мою. И не размораживая готовлю

https://www.babyblog.ru/community/post/1_3_pitanie/1560136
Записаний

Iragrom

  • Новачoк
  • Карма +0/-0
  • Offline Offline
  • Стать: Жіноча
  • Повідомлень: 5
  • Останні відвідини:
    30 Червня 2016, 15:01:38

заморожування
« Прочитано #25 : 23 Червня 2016, 06:22:50 »

Когда-то отваривала замороженую капусту она после готовки имела такой не приятный запах,что есть ее невозможно было
Записаний

Николаевна

  • Новачoк
  • Карма +0/-0
  • Offline Offline
  • Стать: Жіноча
  • Повідомлень: 5
  • Останні відвідини:
    20 Серпня 2017, 12:08:52

    Звідки: Каховка
заморожування
« Прочитано #26 : 21 Серпня 2016, 12:52:22 »

Подскажите,как правильно замораживать кабачки и цветную капусту?
Мені здається, що кабачки краще шматочками заморожувати, ніж кружельцями.
Записаний

ББА

  • Ветеран
  • *****
  • Карма +306/-11
  • Offline Offline
  • Стать: Чоловіча
  • Повідомлень: 18263
  • Останні відвідини:
    Вчора в 23:53:03

    Звідки: Льондон
заморожування
« Прочитано #27 : 21 Серпня 2016, 14:25:07 »

точно . для цього їх треба нарізати у вигляді додекаедрів

Zereni

  • Новачoк
  • Карма +0/-0
  • Offline Offline
  • Стать: Чоловіча
  • Повідомлень: 15
  • Останні відвідини:
    13 Листопада 2023, 18:40:11

    Звідки: Рівне
заморожування
« Прочитано #28 : 06 Лютого 2023, 18:37:43 »

оф-топ:
Приховано: Показати
Я уже біля 3х десятків різних рецептів з гарбуза познаходила. Правда закрили лише салати і п"юре. Ще думаю над мармеладом з гарбуза, гарбузовим цукіні і повидлом чи варенням. Якщо цікавить - то дам посилання чи самі рецепти у темі про консервування)).

Відповідь від: 12 Жовтня 2014, 00:34:27
Сьогодні дізналась, що люди ще й гриби морозять.Також ніколи не пробувала - лише консервували. Після заморозки гриби певно лише на супи підуть? Бо для салатів напевно вони уже втратять смак від замерзання?
Не факт, особливо якщо це шокова заморозка. Я про такий апарат мрію - https://www.0352.ua/list/403364 Але побутових ще не бачила))
Записаний