Цитата: ЯЯ від 26 Серпня 2009, 20:35:38
була благонадійним платником комунальних рахунків продовж років і що мені за те?
Власне, послуги.
власне які?
Ігоре_О, Вам невідомі обставини - тому неможливо зрозуміти мою точку зору.
А щодо висловленя Матвійчука, то він оте сказав коли й сам не знав обставин - потім, як дізнався, то було соромно в очі подивитись.
А те що через мою заборгрваність працівники ЖЕО не отримують зарплатні - то нехай і не отримують - немає за що їм платити (один із прикладів - почався опалювальний сезон, а у моїй квартирі не працює чотири батареї із шести, тобто непрацюють три стояки з п"яти - повідомила про це у ЖЕО - глухо, вдруге повідомила про це у ЖЕО - на слідуючий день прогрівся один стояк з раніше не працюючих, два інші - холодні, далі звертаюся у ЖЕО - за пару день запрацював ще один, проте перестав працювати інший, повідомила в ЖЕО - оооЙ - я тут змальовую лише перші півмісяця опалювального сезону у 2007 році здається - так потім, із сусідами по стояку пишемо заяву до ЖЕО з проханням
вже й не згадаю формулюваня тієї заяви аби вони повідомили Водотеплосервіс що в нас стояки не працювали та й ті перерахували оплату за теплопостачання
тоді ще саме так це робилося - отримую рахунок з Водотеплосервісу із 100 відсотковим нарахуванням платні - звертаюся до Водотеплосервісу, там мені відповідають, що не одержували даних по наших стояках - звертаюся до ЖЕО, там мені відповіли -
Ой, а ми забули внести ваші дані - мені продовжувати? - моє питання - Чому моя кишеня має відповідати за те, що працівники ЖЕО "ЗАБУЛИ"?)
Відповідь від: 28 Серпня 2009, 03:05:19
Дивно, чому не подали до цих пір до суду на пані ЯЯ.
Читайте вище, бо вони знають про те, що щей винні лишаться.
Відповідь від: 28 Серпня 2009, 03:07:52
У мене питання - раз Ви не сплачуєте вартість наданих послуг, це означає що Ви відмовляєтесь від них? І не користуєтесь ними наразі?
У мене зустрічне питаня - а коли сплачую, проте послуги не надаються - то як?
Відповідь від: 28 Серпня 2009, 03:12:51
А коли у вас немає жодної копій заборгованості, проте у вашому під"їзді вимикають світло й ліфт
2006. А ви з роботи у вечері втомлений приходите й крокуєте сходами напомацки - знищуєте дві пари взутя (в ті часи мешти носили із довжелезними носами) та рвете одяг, бо перечипилися за поручні - ото як?
Відповідь від: 28 Серпня 2009, 03:27:51
Коли працівники УЖКГ разом із працівником санстанції дають завідомо брехливі відомості у актах огляду помешканя (бо ні у Калуській, ні навіть Франківській санстанції подібних аналізів не роблять), а Ваш лікар виписує ліки проти алергії що куштують ... $ бо не знає збудника такої реакції - то як?
Коли працівникам УЖКГ ліньки сраки підняти поверхом вище, аби побачити реалії що відбуваються - то як?
Коли зверталися до усіх - Матвійчука, Насалика, депутатів міської ради - та вам же важливіше політичним ананізмом займатися.
Відповідь від: 28 Серпня 2009, 03:38:27
Буде, бо мене понесло - перепрошую. Всім надобраніч.