у мене ціква думка виникла.
Я тут потрапив на ютюб канал "Ознаки" і помітив дивну закономірність.
Всі оці нові комік-критики переважно топлять проти ЗЕ і взагалі практично ні слова проти Пороха.
Але є і інша спільна риса - і ота Яніна, і Ознаки і Скрипін і "Рагулівна" - всі прямо наввипередки матюкаються.
Ну прямо як якийсь челендж у них
Це з чим саме пов'язане?
Це у них такий плінтусний рівень, чи вони вважають , що більшість їх аудиторії якраз від такого балдіє?
Не хочу щоб ви мене ханжою вважали. Так мені самому заходять їх передачі, особливо перші 1-2ві. І мені цілком заходять їх приколи про ЗЕ і "слуг", бо реально зашквар за зашкваром. Але далі мене починає відкидати. І то саме через специфічну манеру подання.
І я прекрасно розумію, що то як "перчинка", "художній прийом", "відображення певної реальності", але ж вони починають виглядати як "з одного двора" коли їх всіх подивитися.
І тоді, на фоні отакої схожості просто таки автоматично приходить у голову думка:
- А чи то не через то, що то все за Порохові гроші і з залученням тієї ж продакшн студії робиться???
І були б то просто два чуваки, які реально самі замутили таке класне шоу, то вони б після того, як їм (за їх же словами) постійно вказують на то глядачі - вони б реально прислухалися і щось би міняли. Але ж не міняють.
Прикро, якщо я правий
Якщо ж неправий - то навпаки я радий, що український сегмент Ютюбу так активно розвивається останнім часом.