бідні порохоботи, мали б сьогодні новину мусолити що Слуги всю землю нашу продали, а тут попандос
А ти все одно включи прямий чи 5-тий, вони як не то то щось інше знайдуть
Але загалом мені дивно, що кілька змі зранку обсмоктувало тему неєдності і розпаду монокоаліції, а фактично те, що депутати з інших фракцій підтримали закони, які потрібно було підтримати - це ж хіба не привід написати з іншої точки зору, що от мовляв дивіться, домовилися, все як в європейських демократіях...
А ще згадайте, що ті інші фракції наперед вже були грунт підготували і сказали, що поки епідемія - вони не в опозиції.
Якось воно дивно, бути в опозиції до президента, який точно сам не хапуга.
То типу як от я копав канал для того аби всім була вода, але вибрали іншого - то я вже йому не буду помагати то робити.
Явно виходить, що або я насправді то робив чисто для галочки, або мені насрати на результат.
З іншого боку ЗЕ мав би до кінця року (руками генпрокурора) або надати докази в суд проти Пороха, або публічно виступити з вибаченнями, що мовляв те, що говорилося в передвиборний час було викликане недостовірною інформацією, яку він тоді отримував і зараз виявилося, що то неправда, тому Петре Олексійовичу - можете бути спокійним і давайте працювати гуртом.
Ну або - йдіть посидьте...