шукати якусь правду в них, бо там правди тільки кілька процентів
Не можу з тобою не погодитись . Ми вже якось про це говорили , тому що , в принципі , у кожного своя правда , бо кожен дивиться на любу подію з своєї точки зору . Тому як такої "ПРАВДИ" не буває . Але як відноситись до того факту , коли 5 років з усіх каналів , газет і різних акаунтів розказувалось про мирний протест студентів , святий майдан , героічну небесну сотню , а потім люба гучна подія типу вбивства Бузини , Шеремета чи Вороненкова відразу ж повязувалась з рукою Кремля .А тепер Лукаш , Шарій , Портнов фактами , документами , даними офіційного розслідування правоохоронних органів показали , як готувався "мирний" протест студентів , яка була вибухова лабораторія в будинку профспілок , в активістів майдану стріляли не поліція , а свої ж "парасюки" , що Шеремета і Бузину вбили воїни світла , яких кришує СБУ , що Порошенко 5 років , прикриваючись патріотичними лозунгами , тупо по копійці , по гривні , по доляру обкрадав кожного українця, що всі тоті банди бродячих "активістів" тупо фінансуються самою владою , для запугування власного населення .
І що тепер , після того всього почутого і побаченого ( доречі ні Лукаш , ні Портнову , ні Шарію ніхто брехливу пельку не заткнув , значить правду кажуть ) я буду слухати і вірити в то , що каже Радіо Свобода , Еспресо , Прямий , Портніков , Березовець , Голос Америки і т.д. , всіх тих що топили за святий Майдан і проти Російської агресії ? Ну це яким треба бути пробитим ?