А чого ви так боїтесь тих артистів ? Шо так страшно ?
В даному випадку доречний підпис yurko
https://zz.te.ua/ivan-marchuk-jde-do-hirshoho-my-navit-ne-uyavlyajemo-v-yakomu-boloti-sydymo/?fbclid=IwAR1jYyZvSfJOtCke5s0ryq4RGTzj8nCTMI0orvDTL6iFEzYxyE13nXUeq5IА тут я тільки мучуся… Замість Батьківщини є болісна, вистраждана прив’язаність до землі.
Йде до гіршого і до гіршого. Ми навіть не уявляємо, в якому болоті сидимо… Мене пригнічує те, що влада робить із нашим народом. З найкращої країни в Європі зробили смітник. Тут панують зло, глупота, чорна заздрість, здирництво… Люди дуже розхристані, не люблять один одного. Нема того, що об’єднує. Як українці хочуть мати державу, якщо вони один одного з’їдають? Добрі люди не пропустять мене, щоб не привітатись, гарного слова не сказати, але загалом в країні панують злоба і заздрість.
Я жив у світі, де не знав, що це таке. Там немає такого. Там усі тішаться твоїм успіхом, більше того, — чужий успіх стає поштовхом до власного розвитку.
Розумієте — українська земля народжує найбільше талантів на квадратний метр планети. Але ж наша земля часто й поїдає багатьох, як кішка, яка поїдала своїх кошенят. У нас не може достойним чином проявити себе якийсь геніальний, великий талант: вони або в’януть, або повертаються в землю, або спиваються, чи змушені тікати в інші країни, де роблять славу для будь-якої нації, народу і світу, а Україні вони не потрібні…