Ну ти так відео і не подивився. Він та м про то згадував кілька разів.
Правда не в сенсі, що то вона придумала, а шишки йому, а в тому, що часто вона йому допомагала пробитися крізь певні затори в інстанціях, коли потрібно було щось затвердити чи погодити.
Про сіль і цукор же він там розказав наступне, що пробував відстояти, що не можна відразу повністю виключати їх, але не слухали.
Тоді він зібрав у себе в ресторані купу тих бонзів і нагодував їх такими стравами і в кінці вони із "пісними" мінами казали, що все круто, але може треба було трохи посолити?
І відповідно погодилися на "перехідний період" в якому сіль і цукор лише зменшуються у кількостях, але не відміняються.
В лапках, бо він натякнув, що той період може роками тривати.
Відповідно все точно так само як із зганянням людей на всілякі святкування типу ДН Шевченка чи Франка. Так само як із усім решту. Наші совкові функціонери отримали дзвіночок з МОЗ, що має бути без цукру і солі і почали впроваджувати.
Я так скажу.
Ми були у Болгарії і ходили у ресторанчик індійської кухні. Я б вдома НІКОЛИ не пив чай з молоком. Але коли ти поринаєш у антураж і занурюєшся у їх кухню, тоді той чай (а він ще й із спеціями) був чи не найсмачнішим з чаїв, які я коли небудь пробував.
Там ще один гарний кусочок був, коли він розказував, як те ж меню у одній школі змели під чисту, а в іншій ніхто і не спробував.
А різниця була у тому...