Люди проливали кром за рідну землю - ось що означає цей прапор
мабуть інші народи не проливали кров за свою державу?!
Не треба казати від імені укр. народу но-но , напишіть "символ національно-визвольної боротьби ГАЛИЧАН"
вірно. це дуже різні речі.
І доречі національно-визвольний рух був не тільки в Галичині, на якій ви чомусь зациклились, а й на Волині, Буковині, Закарпатті, Київщині і т.д.
ви мабуть забули що ми говорили про прапор. і якраз червоно чорний не був прапором для всєї України чи вірніше для всього українського народу. ось в чому суть а погляди на історію в кожного свої. я особисто бандеру н вважаю героєм.
Панове, жодна область що знаходиться на території сучасної України ніколи не носила назву "Київська Русь", тому вважаю питаня заголовку НЕВІРНИМ.
Древня назва держутвореня була - Русь. Київською Русю її назвав історик Карамзін (таку назву він ввів як термін), а першопочатковою історичною назвою держави східних слов"ян була - РУСЬ.
В темі про російську мову я про це вже говорила й навіть наголошувала на такий факт.
точно точно не тре плутати.
Співпраця з СС дотепер чорна пляма в наші історії.
це теж суперечний момент. вони воювали в складі сс не заради Німеччини.!
Яка частина Київської держави називалася Руссю?
почали князювання Рюриковичі якра у Новгороді і після цього їх запросили в Київ. а до цього це були незалежні нязівства котрі нападали один на одного і тільки коли культурним і економічним центром став Київ. Київські князі почали обєднувати ці князівства в одну державу . обєднувати одними законами, економікою, валютою, релігією. хоча це оюєднання мені особисто більше нагадує сполучні штати.