Колись мене в МВА тицяли рилом , що на заводі Тойота двохгодинний запас запчастин , а в Канаді тицяли , що любу деталь для роботи свердловини тобі привезуть за дві години на джипі , от як вистроїна система у наглосаксів . Система то є добре , але від такої системи деградує менеджмент . І коли система дає збій всі бігають як кури і не знають що робити. Тому я завжди скептично відносився до тих наглосакських законів ринку - головне прибуток і відразу сьогодні , а завтра - то буде завтра .
Потреба у водіях сталась не вчора і не відразу , а ця тенденція почалась з часів брексіду , от менеджери , урядовці , керовніки могли б подумати що їх чекає через півроку і прийняти міри , але нахіра - система ж працює поки що . От тепер бігають як тоті кури.
як добре Таде що ти все знаєш . АЛе стоїть питання - А ЩО ТИ ДІЙСНО ЗНАЄШ ? чи ти знаєш про аренду складів чи може про виплату зарплат сторожам тих складів і страхування товару чи може ти знаєш про виготовлення продукції яка можливо ніколи не буде використана ? ось читаю твої пости про економіку і розумію , що твій рівень - це просто копати канави на сибірах і заливати їх нафтою - бо може колись її куплять .
Тут уже 100500 раз про все продумали і придумали . Кожен лишній чих тут оплачується і все рахується не раз і не два . і саме головне , що за все це платиться добре бабло . А те , що проблема у водіях була - ну так це проблеми тих ПРИВАТНИХ ФІРМ які набирають тих водіїв . Єдина проблема у держави - ЦЕ ТЕ ЩО ВОНА НЕ МОЖЕ ЗІБРАТИ ПОДАТКИ з відсутніх шоферів .
Ще раз повторю - тут ніхто не париться тим . Самий більший "вой" чомусь чути з запарєбріка . САУПАДЄНІЄ ? таке відчуття що ваньки більше всіх собі рвуть сраку заради наглосаксів
Ось фотки з заправки що поблизу мене . палива немає ( як і вчора вночі )
А ще одна фотка з вчорашнього Лідлу . Зробив її уже коли вийшов - просто згадав про тебе . Уже не хотів заходити але повір що полиці були заповнені як завжди . Зранку полиці завжди заповнені на всі 100% , а фотку робив перед закриттям магАзину ( коли поїхав щоб купити щось по знижкам )