Саме головне - це масова ВІДСУТНІСТЬ совкового менталітету у людей , які мене оточують .
Та хiрня тото все
Ти все тоi самоi , а знаеш чого , того що ти над цим питанняm нiколи й не задумувався .
Що там в Льондонi для тебе краще ? Я поясню в чому принцип того питання . Я вже про то говорив , але ви не вкурили то питання . Так от всi прагнення людини в цему життю спрямованi на пiдвищення свого i своiх близьких комфорту . А в свою чергу комфорт , як такий, тоже може бути як матерiальний , моральний , духовний , фiзiологiчний i ще всяка купа комфортiв . Тому й так званий наш прогрес спрямований тупо на пiдвищення комфорту . А якщо прогрес спрямований на виготовлення зброi , то зброя також спрямована на забезпечення або захист ресурсiв для пiдвищення комформу . От така аксiкома
Не бiльше нi менше
От для прикладу моя ситуацiя , в 91 я залишився без роботи , втратив матерiальний комфорт . Пiв року просидiв на грошах вiд центру занятостi i на шиi у батькiв . Запропонували поiхати на пiвнiч працювати . Працювати я там почав на слiдуючий день як приiхав . Зарплата була супер
Данний комфорт вiдновився . А далi з часом облаштувалась сiм"я (моральний , духовний , фiзiологiчний комфорт ) i змизлу повертатись в Калуш уже не було , тим бiльше що з часом збiльшувався матерiальний комфорт i от тепер знаходячись на рiвнi пенсiйного комфорту , залишаеться тiльки один дискомфорт - ностальгiя i роздуми над змизлом життя . Ага ще водичку пити для лiверу
Я пояснив чим менi краще в Росii , я забезпечив собi всi рiвнi комфорту .
Думаю це не складно пояснити , а що там такого файного для тебе в Льондонi , як ти забезпечив всi рiвнi комофту для себе ?