Юрко , ми з тобою досить дорослі і думаючі люди , тому ми не можемо мати різницю в поглядах , навязаних пропагандою з одної чи іншої сторони . Ми не Порошенко і Путін , аби розказувати один одному про "распятого мальчика" . Тому відкидуючи пропаганду , давай проаналізуємо факти в перебігу подій . Думаю саме так і криється різниця в наших поглядах.
Так от , коли почався Євромайдан , я всією душою підтримував цю подію , тому що бачив до чого призвела влада Януковича . Все йшло файно-рівно , поки не з"явились гонці , а потім керовніки з за бугра . От ти з сарказмом кепкуєш -
Заварили гівноеополітику - то тепер нема чого дивуватися. , це якраз і є геополітика . Після цього майдан пішов уже під керівництвом Америки .
Почали домовлятись , Клінценбоки з Яником , під наглядом геополітичних пацанів , підписали папір , хто коли і як вступиться від корита . Геополітичні пацани гарантували , але згідно волі народу , підписані папери нарушили і нагнали Яника . Тут я ще був на стороні "волі народу" . Народ є народ , проти народу не попреш . А Пу вже тоді закусив .
Далі почалось саме цікаве , до влади прийшов Пастор і зразу взяв "під козирьок" у заморських геополітичних пацанів .
І щоб сусідські геополітичні пацани не говорили , не радили , не умовляли - (хлопці не кваптесь , подумайте , не все так у цьому світі просто ) відповідь була одна , Пішли ви всі до сраки , ми все знємо самі , Америка нам поможе .
Я би хотів на своєму віку побачити Мексіку в такому ж стані як Україна . Цікаво які б пісні , тоді мексіканці співали б про американського президента . Нагадайся про карибську кризу .
Так от вступ України в НАТО є смертельно небезпечним для Росії , і цей момент аж ніяк не можна було не враховувати . Я розумію , що наш Пастор не великий дипломат , але треба було слухати і одних і других .
А тепер на пальцях порахуй скільки часу пройшло від того як нагнали Янка до подій в Криму ? Весь цей час пацанам пояснювали , що так не робиться , що пожалієте . І що у відповідь - пішли до сраки кляті маскалі .
Тільки після всіх цих перемовин Росія почала діяти . А все для того що Україна не була в НАТО , бо згідно статуту країна з внутрішнім конфліком не може вступити в НАТО .
Ну і ще одне , я завжди так раджу . Ти постав себе на місце Путін і як ти б поступив на його місці ?
Вся різниця в наших поглядах лишень в тому , хто з якого моменту оцінює те що відбувається
Без пропаганди , проаналізуй сказане
https://www.youtube.com/watch?v=gbYXv23ZeZs