Прошу користувачів miron та IxIXIxI висловити свою критику до моїх знімків. Хочеться почути думку професіоналів
Не можу не прокоментувати на рахунок "професіонала" )) Сенк, звичайно приємно, що мої роботи подобаються, але, насправді, мій дійсний статус не більше, як любитель-початківець...))
На рахунок самих фото. Дуже великий +, що автор бачить на фото не просто клаву піаніно, чи ключ в дверях, а щось набагато більше, що підкреслює назвами самих знімків. Якщо починаючий фотограф людина творча, то це пророкує йому хорошу перспективу в майбутньому.
Найбільше сподобалось перше фото, тому прокоментую його. Згідний з всім тим, що писав miron. Ще, на мою думку, чорні клавіші можна було б попробувати розмістити паралельно до нижнього краю... Або ж пустити пряму, що виходить з нижнього лівого кута по діагоналі, при цьому постаратись залишити точку сходження в кадрі. Такі фото не погано прикрашає така річ, яку я собі називаю "озадачити передній план" )) Тобто розмістити у фокусі на клавішах якусь підходящу річ напр. рукавички піаніста, якусь квітку чи щось в тому роді... Успіхів!
Повторюсь, що все вище написане на правах ІМХО ))