Дякую за підтримку, сьогодні зраку була розмова якщо все буде добре будуть відпускати наніч додому, вийняли верхні тампони пішла сильна кровотеча, й мови не може бути за додому, температура скаче як сажена, але сьогодні хоча б одні сигаретку скурив, якщо кровотеча не зупинеться буду тут й надалі, духом стараюсь не падати але ці чотири стіни мене вже зводять з розуму, в ночі спати не можу взагалі, одні думки в голові. Ввечері не витримав проїхався трошки містом, розвіятись, почалось сильне головокружіння, навідь пожалів що поїхав але все гаразд, однім словом щось я розкисаю потрошки! Після того як припинеться кровотеча ще тижня зо 2 треба проходити постійну якусь процедуру по змащуваню та чищенню носу процедура також з неприємних, одне втішає що сьогодні лікар сказав я тобі покажу паціента який дотерпівся до останнього і які наслідки, так що мовляв молодець що наважився. Тішу хочаб цим себе! Але так як я з лікарнями взагалі справ ніяких немав це для мене занабто! Набрид я вам певно але немає навідь кому висказатись!