Мені тяжко уявити що льондонський міський відділ культури урочисто відкриває фонтан ,примусово збирає дітваків на забіги імені померлих , загиблих людей читані віршів поетів, урочистих зборів з засіданнями оту всю показушну мішуру з витрачанням грошей на артистів http://booking-show.org/load/ то київські ціни
і так і ні . І льондонський відділ культури і королєва лічно можуть відкрити фонтан чи дитячий садок АЛЕ лише збудовані на державні гроші . І уже буде супер подія , якщо хтось з чинуш чи політиків приїде на відкриття якоїсь приватної супер фабрики чи іншого закладу - тобто це або дуже важлива фабрика для населення або ще щось унікальне і варте уваги . А щоб не було примусовості - то реклама і інформування населення завчасно : за місяці чи тижні як мінімум .
Відносно того , що українці чимось гірші ніж англіки , то у мене є одна думка відносно цього : в англіків не було камудризму і тут приватна власність і дотримання права є основою всього . Ще раз повторю : приватна власність ( особливо на землю ) і верховенство права . І тоді пофіг село в дівці чи дівка на селі .
Ну і з Тадом згідний в тому , що відпочивають по різному . Тут теж хватає мудаків . Так пару тижнів тому бився з якимось алкашом , який заліз на заднє подвіря після півночі . Так як я був сонний то через короткий час мені то набридло і я просто викликав поліцію ( тримаючи лопату в руках щоб алкаш не ліз ) . Через 3 хвилини приїхало 5 машин , але алкаш уже переліз через забор і щез серед будинків .
Ну і ще про себе і про тих українців , яких я знаю особисто . Як це не дивно , але серед моїх знайомих майже не знаю нікого , хто бажає сидіти десь в парку і бухати ( навіть просто пити вино чи щось типу того ) . І всі люди прості - без всяких там каралєвських кравєй ( серед знайомих є українці , росіяни , білоруси , латиші , литовці ) . В основному чомусь люди збираються на задньому дворі якогось будинку чи просто сидять в пабах чи ресторанах ( якщо мають лишні гроші і натхнення ) . В один будинок я заселив людей з Городенківського району , Тернопільскої області і Хмельниччини - тобто живуть одні українці . Там теж все чисто і культурно , відпочивають на задньому дворі , тишина і спокій . Так що я не хочу засуджувати українців за те , як вони відпочивають . СОВОК - ось що є причиною проблем .