Не хочеш платити - гуляй. Монополія
а видиш, поки сам на власній шкурі не попробуєш, то і не виглядає так зле
І то так всюди! І у воді, і у світлі.
Дарма, що то не вони тобі гроші платять і тому мусиш папери назбирати на підтвердження того, що дійсно тобі ті гроші положені...
Я бляха вчора зайшов у срану "архітектуру", бо педерасти якоїсь пуцьки собі вирішили поміняти номери будинків на вулиці і тепер куди не йдеш - всюда маєш давати довідку, з текстом "Так, дійсно, то ми педерасти, поміняли нумерацію..."
Ну і далі 2 нюанси:
1. Піська, що там працює, замість того, щоб нормально сказати, що ми мовляв працюємо за таким розкладом, биригує мені таку фразу (дослівно):
- Йдемо осюда (і відхиляє мені відкриті двері своєї кучі, так аби я видів їх зовнішній бік) і акуратно дивимося, шо тут написано...
КУРВА, та ти служко за мої бабки хліб їси! Та похєр, чи то до тебе дітвак прийшов, чи дід старий - ти найнята на СЛУЖБУ і маєш ПАНОВІ, який до тебе прийшов ґречно відповідати!
2. Відгадайте, як часто вони ті довідки видають???
Курва 2 дні на тиждень! З яких один день лиш до обіду!!!
А най би вас курва шляк упік!!!
Та то ви педерасти-збоченці перше бездумно щось самі впробаджуєте, а потім змушуєте людей бігати по ваших кучах ваш смрід нюхати!!!
І як каже Роман - ніякі вибори на них не впливають, бо приходить "нова" влада і потім ще "новіша" а в тому стійлі вже поколіннями і династіями живуть оті глисти у своєму лайні!