Кілька разів уже починала писати у цій темі і не відправляла.
Справа у тому, що ті, кого я рахую форумцем і цього року уже мають звання форумця інших років. Вони, як завжди активні і напевно їх ніхто не перевершить. Я б однозначно запропонувала кандидатуру
yurkа. Та розумію, що то завузько для нього. Хіба як додаток до основного звання. Наприклад тато форуму і форумець 2014 року чи адміністратор і форумець року.
А ще
у мене є і інші варіанти. Наприклад є 3 форумці, які викликали до себе і своїх постів дуже активну реакцію інших форумців (і не важливо, що вона часто була не позитивною) зате вони зуміли не залишити байдужими до написаного ними майже нікого. Це - 1) яро май, 2) чак і 3) ББА.
...ну от скільки не думаю, а все одно на думку приходить саме Юрко. Бо більшість форумців були активні у якійсь певній темі чи розділі (Рибка - наприклад, королева кулінарного розділу і теми про рослини - навряд чи хто зможе її у них наздогнати), Лалія - хороший порадник у темах про виховання дітей; квіксільвер - у анекдотах і "спокійних" темах, Льолік - і у розділах, що стосувались віри, християнства, християнської музики та вчинків людей, Ромео був активним у тому, що стосувалось Калуша, Д.Ваня, Яна - як завжди дуже активні як в соціальному, культурному так і політичному житті (абсолютно виправдано можуть знов стати поруч з юрком на першу сходинку), ввіталікк - актуально постачав нас новинами, статтями та відео про цікаве у країні і світі.....Отож, якщо юрка немає у списку, то я ще буду думати до нового року...