Ну то просто не надто гарно було б, якби я самовільно без згоди автора теми додавав пункти до голосування.
А з іншого боку, як я розумію, автор теми сильно і навіть професійно цікавиться політикою, а тому для нього поставлене ним питання є досить серйозним і важливим.
Для нас же воно лише зайвий привід почесати язиком і потріпати нерви.
Може хтось з форумців знає які повноваження і обов'язки має тото РДА?
Як має поставлений "свише" голова співіснувати з виборною Райрадою і її головою?
Маленька ілюстрація.
Теперішній голова РДА від
жовтня по грудень думав, як має використати
виділені бюджетні кошти на ремонт доріг, які у районі у просто катастрофічному стані.
Я спочатку дивувався і списував все на недолугість голови. А виявилося що тих грошей стільки виділили, що й справді треба бути геніальним, аби за них залатати щось більше ніж дірку в зубі
Але наради проводилися регулярно, ЗМІ про них інформували, навіть трубіли, що дороги будуть відремонтовані...
То навіть не популізм, то злочинна бездіяльність на найвищому рівні під час війни!
Відповідь від: 10 Грудня 2014, 18:29:44
Активність голосуючих підтверджує мою точку зору
Відповідь від: 10 Грудня 2014, 18:33:46
Та і навіщо взагалі голосувати, як все ясно як білий день
Претендентів — дев’ятеро. Зокрема, і керівник окружного виборчого штабу Блоку Петра Порошенка (округ №85 з центром у Калуші), зять колишнього міського голови Степана Різника — Віктор Гільтайчук.