А можна якось відновити ті повідомлення, що стерті - там контактні дані
?
Попробувала скористатись записником - дуже не зручно. В повідомленнях видно від кого і бачиш текст повністю. А в записнику все гамузом получається і лише по кілька строчок. І ще прохання - попереджайте за день про зачистку, щоб встигнути щось кудись переписати, якщо вже не можна нам самим вирішувати що стирати. Я і так собі сама чистила постійно - удаляла не дуже потрібне. Може краще не удаляти, а попереджати кому і скільки треба стерти? А ми самі уже вирішимо, що очистити.
І ще питання - у мене немає такої функції, як сховати повідомлення. Хотіла не всім показти фото, а в додаткових опціях не знайшла пунктика.
Відповідь від: 23 Лютого 2010, 00:51:17
Ромашкін, я Вас сьогодні замучила, напевно питаннями. Але скопіювала ще одне своє питання, виставлене в іншій темі. Коли я писала розповідь про дієту, то стикнулась з таким не дуже пиємним нюансом:
(П.С. стомилась писати і не бачити тексту, який пишеться в даний момент. Питання до адміністратора, напевно, чи можна зробити так, щоб, коли пишеш довгий текст віконечко не переміщалося постійно на початок, а залишалось там де друкується? А то кілька перших абзаців іде нормально. А потім починається стрибання і скривання того місця де пишу.)