Що ж до релігійних питань - то у розділі "Релігія" у нас є дуже активний і продуктивний модератор Сонечко.
Може варто змінити модератора? Бо, якщо чесно я не банила і не буду цього робити тільки тому, що чиясь думка мені чи комусь іншому\більшості не подобається. Можу переносити пости "не по темі" чи видаляти явний оф-топ. Я спокійно ставлюсь до різних думок і солідарна у цьому з Чаком - різні погляди - то цікавіше. Інколи сама грішу провокаціями чи стьобом, щоб оживити одноманітний піддакувальний тон бесіди.
Я ЛИШЕ ПРОТИ БРЕХНІ
Дуже часто ми самі не знаємо - брехня то чи правда...У Висоцького є гарна пісня про брехню і правду з цього приводу.
сам скаже.вірить чи ні. або це власна думка або пропаганда(неправди)
так він вірить - це видно. Хто буде пропагувати те, у що не вірить на БЕЗКОШТОВНОМУ форумі
?
Раділи б, що є умови для відточування думки, вдосконалення переконань та принципів.
Я сам дуже часто не поділяю тих поглядів, що висловлюються, мене теж іноді щось сильно дратує, але це не підстава для створення обмежень для людини, що хоче висловити свою думку чи позицію.
модераторам дозволили банити і видаляти.
у нас також дозволено. Давно. Все залежить від лояльності модератора і справедливості адмінів.
Але ж ти пропагуєш комунізм! Як ти смієш?!
До речі пропагування я не дуже помітила - помітила висловлювання і відстоювання своїх поглядів. Як і в релігійних темах. Плакатів типу "Всі на боротьбу з демократією" чи "всі на боротьбу з УГКЦ" не спостерігала)).
Альтернатива є - не читати, не відписувати, ігнорувати.
Щодо образ - у моїй темі інколи такі бувають - тому вдячна тим, до кого зверталась у приват і мене послухали. Якби не послухали певно б точно помахала шаблею-баном
. Щодо образ - тут також відносне поняття. Бо хтось може образитись на "шановний брехун", а хтось і на слово "дехто". Тож, з ярликами треба пообережніше, а щодо емоційного викладу думок - та на здоров"я!(у кожного своя манера і темперамент)
На крайній випадок у нас є розділ "Без табу". Там уже іслам. Певно на черзі буддизм і ведизм
...А взагалі мені пригадався один релігійний форум, шкода адреси не пам"ятаю - там спокійно(відносно) уживаються десятки різних релігій і церков. Нам би повчитись. Там нападають і розбивають "неправдиві" свідчення чи думки, можуть висміювати, але ніхто не кричить заборонити якусь тему чи забанити форумця за інакомислення. Тим, кому та тема не по душі - спілкується у інших темах. Ця обстановка мені нагадує часи, коли у Калуші(і не лише) йшов поділ греко-католиків і православних - там і виганяння з приміщень церкви і ярлики "розкольників і відступників від істинної віри" були. Та, слава Богу - зараз нормально вживаються всі. Форумці, не варто цькувати один одного! Щось не подобається, чиясь віра правильніша і сильніша - зустріньтесь в реалі і начистіть один одному...мешти.(Ісус мив ноги своїм апостолам - доведіть силу своєї віри і ви)
Відповідь від: 18 Грудня 2013, 02:27:58
А ще мені подумалось - якщо ми, християни, такі не терпимі до інших віровчень, то давайте створимо у розділі "Філософія. Релігія. Світогляд" окремий підрозділ "Суто християнство" із забороною саме у тому підрозділі висловлюватись не християнам. Але боюсь, що і християнські течії не дуже лояльні одна до одної. То може тоді ще вужче взяти "УГКЦ", "РКЦ" і "УАПЦ" і інша філософія та світогляд
? Але чи справді варто?