Насіння вже купив Голландське?
Чайочок ти без цукру п'єш, але ж не всі так...
Подорожчає чайочок. А з ним і печенька...
Коли будеш купляти курочку у магазині, яку кололи французькими антибіотиками і підгодовували німецькими вітамінками і віодобавками - не дивуйся, чого вона на 20% дорожча стала.
Принципово не хочеш думати . От дивись , купив сiмян на 1000 долярiв , виростив врожай i продав на 100 000 долярiв , на скiльки подорожщае твоя прoдукцiя ? Те саме з курями , який вiдсоток становлять тi антибiотики якi ти колиш курям раз в рiк ?
А тепер я тобi розкажу про ще один феномен бiзнесу . Першу свою кавомашину Крупс я купив ще в 2007 роцi по цiнi 20 тис рублiв при курсi 25р/дол , позавчора я купив точно таку саму нову кавомашину Крупс за 23 тис. руб при курсi 77 р/дол. Парадокс ? I то чистий iмпорт
А от тепер тобi ще одна загадка для роздуму - новий великий фарширований джип Лексус коштуе 80 тис дол , i срана КТПН 230 , у виглядi джилiзного ящика з десятком автоматiв i транформатором , також коштуе 80 тис дол. Порiвняй , високотехнологiчний авто i КТПН .
Не все так просто як нам розказують яйцеголовi , самим пора вже мислити , ми ж пацани дорослi