хм . я тут на цукербуці один комент бачив - на жаль уже знайти не зможу . Там хтось відповів якомусь гуцулу , який точно так же як ти поїхав на підарашку . Суть комента :
-----------------------------
Ти дурний гуцуле розказуєш про дастіжєнія твоєї кацапії , яка весь час ненавиділа Україну і українців , забороняла мову , під час совку викачала весь газ і тепер ти , замість того , щоб працювати в Україні на тому газовому родовищі , поїхав на кацапію . На кацапії не лише знайшли газ , але й побудували всю газову промисловість українці , провели газопроводи і тд і тп . А тепер ти дурний гуцуле вчиш життя українців , хоча сам як був тупим хитрим хахлом , то так і здохнеш , так як ще можна зрозуміти тих , хто їде на Норвегію чи до саудитів і заробляє там 40 тис долярів в місяц ( але чомусь вони не вчуть як жити і не обсирають українців ) , а тобі там дали півтори чи дві штуки долярів і ти уже думаєш що схватив бога за бороду
-------------
ще раз повторю - комент не мій , зараз я би з задоволенням приєднався до того обговорення і вияснив яким чином цей тупий гуцул там "встайот с калєн" , але на жаль не можу знайти ні тему ні людей . А там точно про когось не то з Космача чи Яремчі ( бо я дивився на ковдри і прикраси гуцульські ) . А може і про інші гуцульські міста чи села