Вклинюсь в консиліум ваш.
І правильно роблять, що залишаються там.А що тут життя ?
Запроданці кажете ? А що держава робить чи зробила щоб ви себе почували людиною ?
Пологовий будинок дитина ? Гроші дай. Дитячий садок дитині ? Гроші дай. Школа ? Гроші дай. Освіту хочеш мати ? Гроші дай. Пізніше виникає питання обовязок.Ти забовязаний Батьківщині.Іди служи ?
Це ви рахуєте гідним життям для себе і своїх дітей ? Працюючи на роботі тут і отримувати від 2500 грн до 4000 грн ? З яких все купити і заплатити лишається 0.
А пенсіонер ? Все життя відробив на роботі при житті відказував собі потім живи на 1200 грн ?
В мене такий самий був світогляд поки не поїхав на чужбину за кордон.Не в Росію дякувати Господу Богу.
Враження неймовірні.Рівень життя,заробітня плата,умови і культура.
Тут працюєш цілий місяць заробляєш грошенят щоб потім половину з них витратити на харчування,остальні на оплату комунальних послуг,одягнутись на секонді і інколи собі дозволити сходити в кафе з друзями ?
2500 грн щоб нормально харчуватись ... трясця йому ... місячна зарплата тут,не буду хвалитись не подумайте,що я заробляв цю сумму за 2 дні. І цих коштів на харчування місяць з головою вистачало ні в чому не відказуючи собі,кожен день по кілограму курки можна їсти було.Коли ти можеш собі дозволити купити за 1 місяць роботи там досить нормальний автомобіль.А не наше відро Жигули на яке тут треба відкладати 1 рік ато і два.Але я молодий,не одружений в мене свій погляд на все це ...
Але Європа є Європа,словами не передати і не описати той рівень життя і умови ... Хто з яким розрахунком їде і з якою ціллю. Що у людини в серці те вона і баче.
Запроданці кажете ? Ні просто люди, які хочуть
жити, а не виживати.
Гірко заробиш копійку- солодко зїш.