а вот найопувати кітайців не варто,вони через деякий час розлідують всі питання,а потом блокують твій аккаунт
-побачимо.напишуть скаргу на моє місцеве поштове відділення.максимум-то можуть передзвонити і зясувати чи по номеру була посилка.
вони-кОні. замовиш відправлення,вони шлють його 40 днів.включаєш диспут,а вони перепрошують і віддають гроші.в мене десь 4-5 повернень за останній час.марна трата грошей.
наприклад замовиш баззер від комарів,літо сі кінчит вже,а продавець тупанув і не відправив.
пишуть що продавці маловартісні товари не шлють,як Хацька казав.мабуть таки в надії що попустишся.
відсилають номери для перевірки не знаходиться вантаж.номера ліві і вантаж не відсилався.
за це їм алі баба добре дає по коках.
пишуть китайці: будь ласка виключи диспут.то дуже зле для мене .зрозумій.а віддати гроші? коні
для Вовера. просто пропасай коли закінчується термін дії відправлення .якщо залишається менше 10ти днів-чмири,де відправлення або гроші.бо подаруєш китайській республіці гроші.бодай невеликі гроші,але китайцяим багато не треба
Відповідь від: 2014-08-13, 14:58:26
для відеокарт з dvi рекомендую.перехідник дві-ндмі.
для невіруючих перевірте картинку на моніторі на вга,дві і ндмі.2 баки-найшов найдешевше.відколи купив-незамінна в господарстві річ.ндмі кабель на 5 метрів,перехідник-і зручно підключати принесені компи.
http://ru.aliexpress.com/item/HDMI-Female-To-DVI-24-1-DVI-D-Male-Plug-Adapter-Socket-Converter-For-Converter-Plug/1923128142.html?promotionVersion=1до речі,недавно мав нагоду відміняти покупку до відправлення продавцем.відмінив і чекаєш згоди продавця.а воно мені вночі пише що відправив.
правда на другий день відмінив і повернули вартість.
правда сусід каже що йому повертають на бЕнк.мені теж написали були що напртязі 7 днів..
я свою банк карту теж засвітив там.
але знову повернули на аккаунт аліпей.хоч не треба було його створювати його хіба.
http://ru.aliexpress.com/item/Grape-flavored-edible-lubricants-vaginal-intercourse-male-female-oral-sex-lubricant-gay-anal-sex-lubricant/1903508208.html?promotionVersion=1 аби мнєко заходило,та ще й пахло виноградом.купи за 3.50 і намасти ......